Samsung Galaxy S8 – detalii legate de preţul de comercializare în Europa şi un prim hands-on neoficial

Cu siguranţă Samsung Galaxy S8 este cel mai aşteptat smartphone al acestei primăveri, iar miile de articole scrise la nivel mondial confirmă interesul pe care îl au utilizatorii pentru acest device. Zilnic apar 2-3 informaţii noi sau sunt confirmate unele mai vechi, iar pe 29 martie când Samsung Galaxy S8 va fi lansat oficial cred că nu vom mai avea prea multe detalii necunoscute.

 

Cele mai noi informaţii vin de la Evan Blass, unul dintre cei mai apreciaţi zvonaci din lumea IT&C. Acesta confirmă în primă fază doar 3 culori oficiale pentru Samsung Galaxy S8: Black Sky (negru), Orchid Grey (violet) şi Arctic Silver (argintiu). În zona frontală toate versiunile sunt negre, diferenţa de culoare făcându-se pe spate.

Acelaşi Evan Blass ne prezintă şi o serie de preţuri cu iz oficial pentru piaţa europeană atât pentru cele două smartphone-uri, cât şi pentru noi accesorii:

  • Samsung Galaxy S8 – 799 euro;
  • Samsung Galaxy S8 Plus – 899 euro;
  • DeX (dock special) – 150 euro;
  • GearVR – 129 euro;
  • Gear360 – 229 euro.

La final vă las cu un scurt hands-on publicat chiar astăzi pe Youtube. Modelul prezentat în toată splendoarea sa este cel Orchid Grey. Nu mă pronunţ despre design-ul lui Samsung Galaxy S8, vă las pe voi să o faceţi.

[sursa]

Ultimele stiri

  Produsul a fost adăugat în coș