Despre noi

“Totul a început de la fascinația noastră față de iPod. Pentru noi a fost dragoste la prima vedere. Design-ul unic și modern al iPodului mini, interfața intuitivă și culoarea lui deosebită ne-a facut sa ne îndrăgostim de el la o primă vedere. Am început să-l luam cu noi peste tot, indiferent de ocazie. Cu toate acestea, nu am reușit să scăpăm de un sentiment anume: acela că trebuie să îi oferim protecția necesară. Un simplu ciorap nu era suficient. Trebuia să fie un produs de înaltă calitate ce să se ridice la înaltele standarde ale iPodului.

Totuși, de atunci multe s-au schimbat. Astăzi nu îndrăgim numai iPodul, ci și multe alte gadget-uri și telefoane mobile. Dar misiunea noastră nu s-a schimbat, ba chiar s-a îmbogățit: îți punem la dispoziție o gamă vastă accesorii ce se potrivesc perfect cu tine,cu stilul tău de viață și cu gadgetul tau, fie că ai nevoie de protecție, eleganță, sau utilitate, Stifler.ro reprezintă locul de unde iti poti cumpara accesoriul tau preferat.”

Tot ceea ce este pus la vanzare pe platforma accesoriilor de telefonie administrată de Stifler.ro este 100% original, iar fiecare achiziție beneficiază de un certificat de garanție online, îndeplinind astfel criteriul flexibilității față de nevoile clienților în raport cu preferințele acestora în legătură cu accesoriile și husele pentru protecție.

Click pentru a citi mai multe despre produsele noastre!
Click și urmărește-ne în mediul social pentru a fi la curent cu noutățile!

Logo Despre-Noi.png

Site-ul Stifler.ro este administrat de SC AMIS ECOMMERCE.

CIF: RO35233858

J33/1036/2015

IBAN: RO84BTRLRONCRT0380786001

 

  Produsul a fost adăugat în coș