Transport si retur

Veţi primi bunurile comandate în termen de maximum 2 zile lucrătoare de la data confirmării comenzii. În perioadele de vârf pentru cumpărături şi în perioadele de reduceri, livrarea ar putea dura mai mult. Taxa de transport este de 15 LEI pentru livrarea prin curier și 12 lei pentru livrarea în Easybox, indiferent de mărimea şi greutatea coletului dumneavoastră, iar pentru comenzi mai mari de 150 LEI transportul este gratuit.

Transportul se efectuează la adrese de domiciliu sau alte adrese de pe teritoriul României. Puteţi alege metoda de livrare care vi se potriveşte cel mai bine pe pagina de finalizare a comenzii.

Pentru livrarea în EasyBox, plata se poate face doar cu cardul. Plata RAMBURS nu este disponibilă pentru livrarea la EasyBox.

Politica de returnare

Aveţi întotdeauna la dispoziţie 14 de zile calendaristice pentru a decide dacă articolul este potrivit pentru dumneavoastră. Stifler.ro garantează faptul că va restitui contravaloarea oricăror articole cu condiţia ca acestea să fi fost păstrate în stare corespunzătoare înainte de returnare.

Potrivit prevederilor legale în vigoare, „consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumparare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice lucrătoare de la primirea produsului".

Produsele care nu satisfac cerinţele dumneavoastră, vor fi expediate ÎN STAREA ÎN CARE AU FOST PRIMITE, înapoi la firma Stifler.ro, str. Marasesti nr.18 ap.1, Suceava, jud. Suceava pe propria cheltuială, împreună cu Formularul de Retur completat. Produsele vor fi expediate în forma lor originală, fără a fi deteriorate sau utilizate. În cazul în care produsele care ajung la noi prezintă zgârieturi, folii de protecție lipsă, sigilii rupte, ne rezervăm dreptul să refuzăm restituirea sumelor. 

Atenție! Foliile de protecție pentru telefoane, tablete pot fi returnate doar dacă n-au fost folosite sau se încadrează în condițiile de Garanție de mai sus.

Nu avem posibilitatea de a prelua colete cu ramburs sau cu plata transportului la noi.

Vă rugăm să ne informaţi în cazul în care aţi efectuat un retur, telefonic, pe e-mail sau pe completand formularul de retur. Contravaloarea mărfii returnate va fi restituită în maximum 14 de zile calendaristice de la momentul primirii acestei informaţii. În cazul în care nu primim această informaţie, banii vă vor fi returnaţi în 14 de zile calendaristice din momentul preluării produselor returnate. Formularul de retur este un model și nu este obligatoriu, dar ne ajută să procesăm mai repede retururile.

Costul de transport pentru retur este de 5 lei în cazul schimbului cu alte produse și 10 lei în cazul restituirii contravalorii produselor. În cazul schimbului de produse, noul transport este suportat de către client. 

Dacă produsul este returnat într-o stare în care nu mai poate fi vândut ca și nou (ambalaj sau accesorii lipsă, produsul este deteriorat, ambalajul desfăcut), ne rezervam dreptul de a solicita o taxă pentru readucerea produsului în stadiul inițial. Accesoriile (manuale de utilizare, cabluri etc.) aflate în cutia produsului precum și ambalajul original al acestuia fac parte integrantă din produs. 

Vă rugăm să respectaţi termenul prevăzut pentru înapoierea mărfii. Contravaloarea mărfii returnate va fi restituită prin transfer bancar. Noua marfă comandată va fi expediată cu plata ramburs.

Vă rugăm să păstraţi dovada de expediere a coletului returnat până la încheierea procesului de analizare a eventualei reclamaţii, iar în cazul mărfii returnate până la momentul rambursării banilor.

Dacă vă gândiți să returnați produsul, nu îl utilizați! Nu puteți utiliza produsele pe care le-ați primit, înainte de a lua o decizie cu privire la anularea contractului de vânzare-cumpărare. Dreptul de retragere există pentru a vă permite să examinați produsul așa cum ați face-o într-un magazin, nu pentru a vă oferi 14 zile calendaristice de utilizare gratuită. (Text extras integral din site-ul Uniunii Europene).

Această politică de returnare este valabilă pentru produsele achiziționate prin intermediul magazinului online Stifler.ro.

FORMULARUL ONLINE DE RETUR:  CLICK AICI

  Produsul a fost adăugat în coș