Samsung Galaxy S8 – design-ul confirmat de Samsung

 

Samsung are nou design confirmat chiar de catre compania Samsung intr-o noua aplicatie pe care o ofera pentru utilizatorii produselor sale din lumea intreaga. Vorbim despre aplicatia Secure Folder care permite securizarea folderelor din produsele Samsung cu amprenta, ea confirmand si design-ul pregatit pentru Samsung Galaxy S8. Puteti vedea in imaginea de mai jos ca design-ul ales de catre compania Samsung pentru promovare in aceasta poza pare sa fie cel pentru Samsung Galaxy S8. Mai exact, vedem un aparent Samsung Galaxy S8 al carui ecran acopera intregul panou frontal al dispozitivului, asa cum ne spun atat de multe zvonuri din ultimele luni. Desi cei de la Samsung nu au confirmat pe altundeva design-ul Samsung Galaxy S8, includerea acestei imagini avand in vedere ca nu exista un smartphone Samsung care sa arate asa, est eo indicatie clara cu privire la noul terminal. Cei de la Samsung au numai de castigat daca Samsung Galaxy S8 ramane in atentia tuturor, iar imaginea isi indeplineste rolul.


Samsung Galaxy S8 – design-ul confirmat de Samsung Avand in vedere ca nu exista vreun smartphone Samsung cu un asemenea design, includerea imaginii in aplicatie pare sa fie special facuta doar pentru a tine Samsung Galaxy S8 in atentia tuturor. Desigur ca asta nu inseamna ca ea prezinta un design eronat pentru Samsung Galaxy S8, sansele fiind mari ca acesta sa fie intr-adevar cel real.


Nu exista zvon privind Samsung Galaxy S8 care sa ne spuna ca terminalul va avea un alt design decat cel pe care-l vedeti mai jos si nici nu sunt indicii care sa ne duca la alta concluzie. Acum ca avem si o aparenta confirmare de la compania Samsung privind design-ul Samsung Galaxy S8, lucrurile sunt si mai clare cu noul terminal. In afara teaserului pentru Samsung Galaxy S8 de saptamana aceasta, nu exista altceva care sa confirme fara dubiu noul design. Compania Samsung va prezenta Samsung Galaxy S8 pentru presa saptamana viitoare in cadrul Mobile World Congress 2017, asa ca am putea vedea si niste poze cu terminalul in cateva zile.




 

 

[sursa]

Ultimele stiri

  Produsul a fost adăugat în coș