De ce sa-ti cumperi o camera video auto? (video)

Sunt numeroase motive pentru care ar trebui sa iti achizitionezi o camera video pe care sa o porti in drumurile parcurse cu autoturismul tau.

Principal motiv, poate cel mai important este pentru protecția personală – camera video auto este martorul imparțial pe care il aveti tot timpul in masina in cazuri nefericite de accident.

Bineinteles, poate fi folosita si in calatoriile facute din placere si doresti sa filmezi locurile minunate prin care treci, insa utilitatea sa majora ramane protectia proprie.

Sunt nenumarate cazuri cu care un sofer se poate intalni in trafic:

- Vinovatul nu recunoaste ca a trecut pe roșu si astfel a cauzat accidental;

- Politia poate aplica sanctiuni pentru manevre ce la prima vedere par a fi infractiuni, de exempul depasirea pe linie continua a unei masini parcata pe strada, cu avariile in functiune, dar care ulterior pot fi combatute in instanta pe baza inregistrarii;

- Cazuri de santaj din seriaiti face semn sa treci chiar daca nu ai prioritate dupa care intra in tine si-ti cere bani ca sa nu mearga la politie”;

- Cazuri in care agresori au coborat sa se ia de soferul unui autoturism si s-au oprit instant cand au vazut camera montata in parbriz;

- Cazuri in care masina a fost vandalizata desi era parcata regulamentar (respectiv cauciucuri sparte, zgarieturi laterale ori avarii produse de soferii neatenti).

Iata cazul unui client care a fost recunoscator pentru achizitia Camerei Video Rock


Un sofer baut i-a avariat masina in timp ce clientul nostru astepta regulamentr intr-o intersectie semaforizata. Soferul a fugit de la locul accidentului insa filmarea de pe camera de bord a ajutat la identificarea suspectului si a numarului de inmatrculare a masinii. - chiar daca era filmare in conditii de noapte si vizibilitate scazuta -

 

 

Mai mult, filmarea video este dovada de care clientul nostru are nevoie pentru a se asigura ca masina ii va fi reparata si nu va fi nevoit sa scoata bani din propriul buzunar.


“Ma bucur tare mult ca am avut pe bord camera video. Imediat dupa ce m-a lovit, soferul a fugit si nu am reusit initial sa vad numarul de inmatriculare a masinii. Din fericire, imediat am descarcat filmarea direct pe telefon si am mers la politie. Asa ca multumesc stifler.ro pentru Camera Video Rock, e un produs care isi merita banii si azi m-a scutit sa scot niste bani din buzunar ca sa imi repar singur masina. Sfatuiesc soferii sa isi ia masuri de precautie.” Alexandru M.


Comanda acum


Ultimele stiri

  Produsul a fost adăugat în coș