Ce alt telefon aţi dori să fie relansat în 2017 ?

 

HMD Global a deschis un adevărat cufăr al nostalgiei prin relansarea telefonului Nokia 3310. Chiar dacă inutilizabil în unele ţări (Statele Unite ale Americii, Canada, Australia etc.) care au renunţat la tehnologia 2G, se pare că numărul precomenzilor pentru acest terminal depăşeşte orice aşteptări, ajungând deja la câteva milioane unităţi la nivel mondial.

Nu ştiu sigur cât va ţine acest boom creat de trecut, însă cu siguranţă vor mai exista producători de tradiţie care vor dori să beneficieze de această tendinţă. Surse din piaţă spun că Lenovo şi-a dorit să relanseze o versiune modernă a telefonului Motorola RAZR V3 încă din 2016, însă din diverse motive acest proiect nu a prins încă viaţă. Există voci care confirmă dorinţa celor de la Lenovo ca în 2017 să prezinte o variantă de Motorola RAZR V3 demnă de prezent, cu ecran tactil, sistem de operare Android, design modern şi funcţii utile în viaţa de zi cu zi.

Nu doar Lenovo s-ar putea utiliza de acest trend, ci şi alţi producători precum Alcatel, BlackBerry, Sony, Samsung, Siemens etc. Toţi au avut cel puţin un telefon cu priză mare la public şi cred că ar putea scoate din subconştient acea dorinţă nestăpânită de achiziţie.

Revenind la întrebarea din titlu, dacă aş putea decide relansarea unui telefon drag acesta ar fi cu siguranţă Sony Ericsson K750i. Am utilizat terminalul cam doi ani şi dacă nu mă înşel a fost unul dintre cele mai puternice telefoane ale anului 2005, iar acest lucru împreună cu designul foarte plăcut, a permis vânzarea în peste 15 milioane de unităţi în toată lumea. Sony Ericsson K750i venea în 4 culori: albastru, negru, roşu şi argintiu şi a fost cunoscut ca având una dintre cele mai bune camere foto ale perioadei. Telefonul a fost vedeta telefoanelor high-end din anul 2005, lucru ce a coincis şi cu perioada de glorie a companiei Sony Ericsson.

Deci, dacă aţi putea alege, ce alt telefon aţi dori relansat în 2017 ?


[sursa]

Ultimele stiri

  Produsul a fost adăugat în coș