Bateria externa – solutia pentru a nu ramane niciodata in pana de baterie la telefon

 

 


Bateria externa – solutia pentru a nu ramane niciodata in pana de baterie la telefon

Pentru ca utilizarea de tablete si smartphone-uri este un obicei zilnic si frecvent, din cauza puterii ridicate de procesare consumul energiei din baterii este destul de rapid. Iata care este motivul pentru care a fost necesara o solutie in acest sens, una la indemana, care sa asigure utilizatorii de posibilitatea folosirii permanente a acestor dispozitive. Este vorba despre bateria externa – accesoriul ce si-a demonstrat pana in prezent eficienta de nenumarate ori. Cu siguranta ca multi sunt recunoscatori pentru acestea.

A purta o baterie externa in geanta nu este ceva neobisnuit sau nou. Sunt necesare, mai ales atunci cand ai uitat sa incarci telefonul si in ziua respectiva trebuie sa te folosesti mult de el.

Prezinta numeroase avantaje, iar faptul ca te poti folosi de aceasta pentru a incarca bateria este de real folos, mai ales ca nu ai nevoie de o priza in acest sens. Daca vei accesa mediul online, vei vedea ca ai de ales intre o sumedenie de modele de baterii externe.

Ca sa stii sigur ca optiunea vizata este si cea mai potrivita pentru tine si nevoile tale, este bine sa te raportezi la o serie de parametri. Iti prezentam mai departe cativa dintre cei mai importanti. De asemenea, te invitam pe pagina noastra, stifler.ro, pentru a descoperi modelele pe care le-am pregatit special pentru clientii nostri. Acestea se diferentiaza nu doar prin puterea pe care o prezinta, ci si prin design, capacitatea de incarcare si asa mai departe.

Ce baterie sa alegi ca sa fii sigur/a ca nu ramai niciodata fara baterie la telefon?


Performanta

Te intereseaza ca aceasta sa iti asigure un randament optim, acesta fiind influentat si de pret. Deci e bine sa fii atent la asta. De obicei bateriile externe au un randament undeva la 50 – 70% fata de capacitatea pe care o mentioneaza producatorul. Asadar, daca alegi spre exemplu un model de 4000 mAh, ar trebui sa te astepti ca aceasta sa incarce cu aproximativ 2000 – 2500 mAh. Raporteaza-te la aceste date atunci cand faci achizitia.


Compatibilitate

Ca sa nu faci o achizitie inutila, inainte de a plasa o comanda, afla daca modelul vizat este compatibil cu gadgeturile pe care doresti sa le incarci. De asemenea, ar fi bine sa tii cont si de amperajul bateriei, precum si de voltajul acesteia, dupa cum sunt mentionate in specificatiile tehnice ale produsului. Si in ceea ce le priveste trebuie sa existe compatibilitate.


Conectorii

Daca interesul tau este de a incarca un numar mai mare de dispozitive, trebuie sa ai in vedere un model de baterie care prezinta un numar suficient de conectori. Cu cat este mai diversificat cu atat iti va fi mai usor tie. Gasesti in acest sens si in magazinul nostru optiuni practice diverse. Sunt atat de variate modelele incat in functie de dispozitivul detinut, bateria acestuia se poate incarca mai repede sau mai greu. Unele iti permit sa o folosesti chiar si atunci cand ea insasi este incarcata prin priza.


Portabilitate

Un model care are o greutate redusa si dimensiuni mici va fi de preferat pentru ca il vei lua mai usor cu tine peste tot. Creste greutatea si cresc si dimensiunile in raport cu capacitatea bateriei, deci iata un alt aspect de urmarit atunci cand achizitionezi o baterie externa.

Daca esti dintre cei pentru care conteaza nu doar partea de functionalitate, ci si cea estetica, avem o veste buna pentru tine. Pe stifler.ro sunt disponibile baterii externe sub designuri si culori dintre cele mai vaste. Asta inseamna ca poti opta pentru un model care se potriveste gusturilor tale. De asemenea, gasesti la noi si baterii externe sub forme amuzante, in cazul in care vrei sa faci un cadou caraghios, dar totodata practic si folositor, unui prieten.

 

Ultimele stiri

  Produsul a fost adăugat în coș