Accesorii auto utile care iti protejeaza telefonul si iti ofera siguranta la volan

 


Avand in vedere faptul ca telefonul ne insoteste peste tot, avem nevoie de accesoriile potrivite pentru el. Uneori acestea se refera strict la preferintele personale, alteori este vorba pur si simplu de functionalitate si utilitate.

In randurile urmatoare va vom prezenta cateva produse care le ofera pe ambele: este vorba despre suporturi auto magnetice si incarcatoare auto.

Cu si despre suporturi auto magnetice

Aceste produse au aparut din nevoia de a putea utiliza telefonul chiar si la volan, fara ca acesta sa incomodeze in vreun fel. Practic, suporturile auto magnetice pentru smartphone-uri indeplinesc un dublu rol:

  • De a pastra telefonul intr-o pozitie favorabila soferului, indiferent daca gadget-ul este folosit pe post de GPS, pentru convorbiri telefonice sau pentru a reda melodiile preferate.
  • Cum accentul trebuie pus tot timpul pe siguranta, mai ales cand vine vorba despre deplasari prin trafic, suportul auto este exact acel dispozitiv menit sa ofere confort si siguranta deplina utilizatorului in timp ce conduce, fara a risca distragerea atentiei sau incomodarea anumitor gesturi.

Ce avantaje ofera un suport auto magnetic?

Fixare precisa – vei fi sigur ca telefonul este bine ancorat, ca nu exista nici un risc sa cada in timpul mersului. Probabil te-ai saturat deja sa il cauti pe sub scaune, neavand unde sa il fixezi.

Design placut – este vorba despre accesorii pe cat de utile, pe atat de placute ca si design. Vin in culori diverse, au dimensiuni surprinzator de reduse, se vor potrivi perfect si iti vor oferi confort si siguranta in timpul sofatului.

Minim de spatiu ocupat – dupa cum se poate observa si din imaginile de pe site, un suport auto magnetic se fixeaza foarte usor si ocupa un minimum de spatiu.

Multifunctionalitate – poti folosi suportul auto montandu-l in masina, pe bord sau la prizele de aer, dar il poti atasa telefonului si cand esti la birou, pentru a vizualiza videoclipurile preferate intr-un moment de respiro.

Probabil ca nu realizezi cat de util iti va fi un asemenea accesoriu. Pana nu vei alege unul, nu vei putea constientiza cat de practic se dovedeste a fi. Verifica sectiunea de accesorii auto de pe stifler.ro si alege suportul auto care iti va simplifica pur si simplu existenta, transformand utilizarea telefonului in timpul sofatului intr-o experienta cu mult mai placuta.

Incarcatoarele auto si utilitatea lor

Probabil aici nu mai este nevoie de nici un fel de argumentare. Cu totii putem fi de acord ca de multe ori uitam sa luam cu noi cheile de la masina cand plecam de acasa, dar fara telefon nu facem nici macar un singur pas spre usa.

Cu toate acestea, telefonul este util atat timp cat are baterie, dar ce faci cand aceasta da semne de epuizare si ai de facut un drum lung? Incarcatorul auto este solutia perfecta intr-un astfel de caz.

In ce situatii te salveaza un incarcator auto?

Sa vedem cateva exemple:

- ajungi intr-un oras nou, ai nevoie de functia de navigare a telefonului, dar bateria e aproape epuizata;

- pleci la un drum mai lung cu masina, vrei sa asculti piesele preferate dar telefonul e pe punctul de inchidere;

- calatoresti cu un prieten care ti-a acaparat bricheta auto cu incarcatorul lui – intr-un astfel de caz ar trebui sa incerci un model de la Stifler, cu doua porturi USB.

Exemplele pot continua, insa ramane cert faptul ca incarcatorul auto trebuie sa faca parte din accesoriile pe care trebuie sa le achizitionezi pentru un smartphone.

Acum ca am lamurit si acest aspect, nu iti mai ramane de facut decat sa accesezi categoria de accesorii auto si sa alegi produsele care ti se potrivesc.

 

Ultimele stiri

  Produsul a fost adăugat în coș