Produsul a fost adaugat in cos

Husa HEARTS pentru iPhone 6/6s

79.00 Lei

34.99 Lei

cu TVA inclus

Disponibilitate: -Alege varianta-

Cod produs: T-IP6-371

Husa “Hearts” fascineaza prin jocul inimioarelor in interiorul celor doi pereti de plastic de calitate superioara, perfect etansi si mulati pe telefon. Lateralele sunt protejate in intregime, oferindu-se acces prin decupaje precise la porturile principale. Confectionata din material dur sirezistent, iti protejeaza telefonul si ii ofera un aspect deosebit. Spatele husei este confectionat din plastic dur iar lateralele din silicon dens (TPU – Poliuretan termoplastic) astfel ca telefonul nu va fi zgariat. Culoarea neagra a husei scoate in evidenta inimioarele stralucuitoare care plutesc si adauga dinamism telefonului tau.
Transport rapid prin curier
Retur garantat in 14 zile
Produse premium


Husa “Hearts” fascineaza prin jocul  inimioarelor in interiorul celor doi pereti de plastic de calitate superioara, perfect etansi si mulati pe telefon.

Lateralele sunt protejate in intregime, oferindu-se acces prin decupaje precise la porturile principale.

Confectionata din material dur sirezistent, iti protejeaza telefonul si ii ofera un aspect deosebit. Spatele husei este confectionat din plastic dur iar lateralele din silicon dens (TPU – Poliuretan termoplastic) astfel ca telefonul nu va fi zgariat.

Culoarea neagra a husei scoate in evidenta inimioarele stralucuitoare care plutesc si adauga dinamism telefonului tau.
Lasa un comentariu sau pune o intrebare
  Produsul a fost adaugat in cos