Vezi cum se zvoneste ca vor arata noile iPhone 2019!

In 2019, toti fanii Apple asteapta ca acest brand sa ofere iPhone-uri disponibile in mai multe dimensiuni si preturi diferite pentru a le oferi clientilor posibilitatea de a alege.

 

Anul 2018 a adus iPhone XS (5,8 inci), iPhone XS Max (6,5 inci) si iPhone XR (6,1 inci). Cele două dispozitive XS au preturi mai mari incepand de la 999 USD, in timp ce XR au un pret incepand de la 749 USD.

 

Ne asteptam la o linie similara in 2019, poate cu o continuare a dispozitivelor iPhone XS si XR. Zvonurile sugereaza ca vom vedea iPhone-uri OLED de 5,8 si 6,5 inci, impreuna cu un iPhone LCD de 6,1 inci. Inca nu stim cum Apple va denumi noile telefoane iPhone dar iPhone XI sau iPhone 11 sunt posibilitati pentru succesorii iPhone XS. Avand in vedere ca denumirea viitoarelor modele nu este cunoscuta, deocamdata vom face referire la viitoarele iPhone-uri ca „iPhone-uri 2019”.

 

Zvonurile despre iPhone-urile din 2019 au inceput chiar inainte ca iPhone XS și XR sa fie anuntate si toata lumea tehnologiei a aflat cateva detalii despre ceea la ce ne putem astepta. 

 

Se pare ca design-ul pentru iPhone din 2019 va arata similar cu particularitatile oferite de versiunile iPhone din 2018, insa Apple ar putea planui sa foloseasca un nou design din sticla pentru spatele dispozitivelor de 5,8 si 6,5 inci. Intre timp, iPhone-ul de 6,1 inci ar putea veni in nuanțe de lavandă si verde.

 

Bineinteles ca o masura de protectie suplimentara a dispozitivului este ideala. Mai ales pentru cei care pun accent pe design, varietatea de huse iPhone disponibila in magazinul nostru va sustine atat protectia, cat si estetica telefonului.

 

Apple trebuie sa continue sa utilizeze afisaje OLED pentru dispozitivele din 2019, iar in timp ce unele zvonuri sugereaza ca Apple ar putea sa nu fie cu o linie OLED, eliminand ecranele LCD ale iPhone XR. Noile iPhone-uri pot avea aproximativ jumatate de milimetru.

Este posibil ca toate iPhone-urile din 2019 sa adopte cipuri A13 actualizate de la TSMC, furnizorul de cipuri Apple. Upgrade-urile de cip aduc de obicei performante si eficienta imbunatatite, iar A13 nu va fi diferit cu siguranta.

 

 

Reprezentari precise ale aspectului iPhone-urilor din 2019

 

Zvonurile sugereaza ca noua generatie a iPhone-urilor OLED de 6,5 inci si 5,8 inchi vor avea camere spate cu trei lentile (cu unghi larg, unghi larg si teleobiective), in timp ce succesorul iPhone XR va avea un dual-dual camera cu obiectiv cu unghi larg si un teleobiectiv.

 

Zvonurile indica faptul ca cele trei lentile vor fi aranjate in configuratia triunghiului, asezarea camerelor in forma de patrat, a camerei din spate. Toate modelele de iPhone 2019 probabil vor avea in design dispunerea patrata a camerei. O configurare a camerei cu trei lentile are potentialul de a include beneficii precum o mai buna detectare 3D în scopuri de realitate augmentata, capacitați de zoom optic 3x, pana la 2x zoom optic in iPhone-urile 2018 si performante mai bune la lumina scazuta.

 

Este posibil sa vedem, de asemenea, un sistem de camere TrueDepth, care face fata in fata, reinnoit, care foloseste componente noi, dar nu va exista modificari de design ale crestaturii si se pare ca va ramane la aceeasi dimensiune ca cea de pe iPhone-urile din 2018. Toate cele trei camere foto frontale din iPhone-urile din 2019 sunt asteptate la 12 megapixeli, fata de 7 megapixeli cum au modelele din 2018.

 

 

O reprezentare model care prezintă iPhone XS Max din 2019

 

Apple a eliminat 3D Touch in iPhone XR, inlocuindu-l cu o noua caracteristica Haptic Touch, iar zvonurile au sugerat ca acelasi lucru s-ar putea întampla si in linia iPhone pentru 2019, cu 3D Touch setat sa fie eliminat. Se așteapta baterii mai mari, poate sa se acomodeze cu noua tehnologie a camerei, astfel incat durata bateriei sa fie oarecum prelungita.

 

Zvonurile sugereaza ca utilizatorii vor beneficia de  WiFi mai rapid (datorita adoptarii WiFi 6) si viteze LTE si de asemenea, asteptarile sunt ca noile modele de iPhone sa prezinte o functie de incarcare wireless care le va permite sa incarce wireless alte smartphone-uri si dispozitive care accepta incarcarea wireless ca AirPods.

 

 

O reprezentare model care prezintă posibilele dimensiuni ale gamei iPhone din 2019

 

Nume posibile pentru viitoarele iPhone din anul 2019

 

Apple s-a abatut de la schema sa de denumire standard cu iPhone X (pronuntat iPhone 10) in 2017, iar în 2018, am obtinut iPhone XS si iPhone XR. Apple a trecut de la iPhone 8 la iPhone XR (10R) si nu am avut niciodată un iPhone 9.

 

Odata cu saltul la numele „X”, este dificil de prezis cum Apple va numi iPhone-urile din 2019. iPhone XI sau iPhone 11 sunt ambele posibilitati, dar ceea ce vine după „XR” este un mister pe care inca il avem de rezolvat.

 

Numele iPhone ale Apple din ultimii 11 ani sunt mai jos:

 

2007 - iPhone

 

2008 - iPhone 3G

 

2009 - iPhone 3GS

 

2010 - iPhone 4 (design nou)

 

2011 - iPhone 4s

 

2012 - iPhone 5 (design nou)

 

2013 - iPhone 5s

 

2014 - iPhone 6 si iPhone 6 Plus (design nou)

 

2015 - iPhone 6s si iPhone 6s Plus

 

2016 - iPhone 7 si iPhone 7 Plus

 

2017 - iPhone 8, iPhone 8 Plus si iPhone X (design nou)

 

2018 - iPhone XS, iPhone XS Max si iPhone XR

 

2019 - iPhone XI, iPhone 11 sau iPhone XT?

 

Apple ar putea opta pentru a merge cu un nume cu totul altul, asa cum a făcut-o cu iPhone X si deoarece Apple foloseste numele de cod pentru dezvoltare, schemele de denumire ale companiei rămân adesea necunoscute pana chiar inainte de lansarea noilor dispozitive.

 

Fara o imagine clara a cum intentioneaza Apple sa numeasca dispozitivele care vor fi lansate in 2019, ne vom referi la ele drept „iPhone-uri 2019” pana cand vom obtine o imagine mai clara a intentiilor de numire a companiei.

 

Ne așteptam sa vedem dispozitivele din 2019 debutate in septembrie 2019, in conformitate cu programul traditional anual de lansare de la Apple.

 

[sursa]

Ultimele stiri

  Produsul a fost adăugat în coș