Variantele de huse ideale pentru Galaxy Note 8

 

Detii un Samsung Galaxy Note? Iata variantele de huse ideale indiferent de modelul smartphone-ului

Protejarea investitiei deloc minora este vizata de orice detinator de smartphone. Cand stii ca ai cheltuit o mica avere pentru a avea de asemenea un telefon inteligent, nu te intereseaza decat sa te poti folosi de acesta pentru un timp cat mai indelungat. Asta inseamna ca ai nevoie de o folie din sticla securizata, dar si de o husa de protectie pe masura.

Am dorit sa te intampinam cu solutii rentabile, care sa se plieze pe nevoile telefonului tau, dar si pe preferintele tare. In ce masura am reusit ne poti spune tu, analizand stocul de modele pe care ti-l punem la dispozitie pe stifler.ro. Stim ca rareori se intampla ca doua persoane sa aiba aceleasi gusturi, motiv pentru care am diversificat gama de produse constand in huse de protectie Samsung Galaxy Note, astfel ca si tu sa beneficiezi de solutia ideala.

Ce husa de protectie poti folosi daca detii un Samsung Galaxy Note?

Indiferent de modelul de Galaxy Note, ca este 3, 4, 5, 7 sau 8, noi te intampinam cu optiuni coloristice, materiale, de design multiple. Iata cateva recomandari de huse, pe care le poti comanda la preturi rentabile direct din magazinul nostru online.

Husa 360 Full Silicon

Este poate una dintre optiunile cele mai populare de pe piata de profil. Verifica inainte catalogul nostru online pentru a vedea disponibilitatea husei pentru modelul detinut de tine. Spre exemplu, modelul dedicat telefonului Note 8 este realizat dintr-un silicon ultra subtire. Asta inseamna ca beneficiarii au parte de o protectie sporita, fara a incarca insa aspectul dispozitivului inteligent. Partea buna la acest tip de husa este ca protejeaza inclusiv ecranul, fara sa te deranjeze la utilizarea sa. Stii ca investitia ta nu este supusa riscului de a se zgaria, de a se uza. Telefonul sta fix in acest tip de husa, lateralele fiind acoperite cu succes. Folosirea butoanelor, respectiv a porturilor nu intampina nici un fel de dificultate.

Husa Air cu perforatii

Iti recomandam acest model daca detii un Note 8 pentru ca iti protejeaza telefonul fara sa ii adauge grosime. Plasticul utilizat in confectionarea sa este subtire, dar totodata rezistent si usor. Ofera protectie sporita fata de zgarieturi si nici nu favorizeaza impregnarea amprentelor. O poti curati fara efort si nu prezinta riscul de alunecare. Efectul estetic este unul vizibil imbunatatit, datorita perforatiilor si decupajelor perfect realizate.

Comparativ cu modelele clasice de huse, cele cu perforatii se deosebesc prin faptul ca asigura disiparea eficienta a caldurii, precum si o ventilatie optima. Nu acopera din supragata display-ului, ci se pliaza cu eleganta pe conturul dispozitivului. O gasesti in magazinul nostru intr-o paleta diversificata de culori.

Husa Ringke Slim Black

Nu trebuie sa faci nici un fel de compromis cand alegi husa de protectie – nici estetic, nici functional. Este un lucru general valabil si cu atat mai evident in cazul unui Galaxy Note 7. Husa Ringke Slim Black pe care o punem la dispozitia ta dispune de protecite optima contra socurilor – asta pentru ca a fost certificata in standard militar MIL-STD 810G – 516.6.

Se remarca prin note de eleganta, durabilitate, precum si prin faptul ca este deosebit de subtire. Confectionata din policarbonat rezistent si dur, aceasta asigura aspectul minimalist al smartphone-ului tau. Produsul prezinta calitate premium, fiind confectionate la standarde tehnologice inalte.

Husa Hybrid Back

Realizata din silicon de o calitate inalta si din policarbonat, aceasta imbina cu eficienta proprietatile necesare pentru o protectie sporita. Se prezinta sub un design elegant si totodata ofera telefonului siguranta in caz de zgarieturi si socuri. Are o textura placuta si neteda, fiind captusita ca masura de protectie extra. Stii ca nu iti supui smartphone-ul niciunui risc daca o utilizezi.

Am putea continua lista cu huse de achizitionat, insa te lasam pe tine sa descoperi modelele prin care ii poti asigura telefonului tau functionalitatea optima si estetica de durata.

 

 

Ultimele stiri

  Produsul a fost adăugat în coș