Un telefon bun merită o husă pe măsură


Un telefon bun îşi doreşte oricine. În vremurile actuale, telefonul a ajuns să conteze foarte mult. El a devenit o necesitate, un must have.

Pentru un telefon bun, ai nevoie de husă şi carcasă de la Stifler

Telefonul pe care l-am avut a cunoscut multe căzături, zgârieturi…Toate acestea cauzate de fiica mea cea mică. Ca oricărui copil, şi ei îi plac telefoanele şi tabletele. S-a împrietenit de îndată cu noul meu telefon, i-a plăcut atât de mult…Dar cum să îl protejez de eventualele lovituri?

Stifler.ro mi-a recomandat huse şi carcase Samsung Galaxy S7 Edge. Bineînțeles…cum de nu m-am gândit la această variantă. Însă Stifler s-a gândit! Telefonul este extrem de inportant, deci are nevoie de o protecție deosebită. Un telefon este ajutorul tău de nădejde. O suni pe mama să îți dea rețeta aceea minunată de sarmale sau suni la doctor să faci programare când micuța ta tușește. Îți suni o prietenă dragă, pe care nu ai mai văzut-o de un car de ani, sau pur și simplu îl suni pe soț să nu uite să ia copilul de la școală. Deci telefonul este esențial în zilele noastre.

De aceea el trebuie protejat. Trebuie să ai mare grijă de el, astfel încât să fii sigură că va avea o viață mai lungă. Husa poate fi ușoară și subțire și de ce nu…oglindă. Husa pe care am pus eu ochii transformă spatele telefonului într-o oglindă. Așadar poate fi și practică. Se știe doar că noi, femeile avem nevoie mereu de o oglindă, pe care culmea nici nu o găsim în geanta plină cu…multe lucruri utile sau nu.

De ce ar trebui sa folosești husa pentru telefon?

În primul rând pentru protecția telefonului împotriva căzăturilor. Oricât de atent ai fi este imposibil să nu îl scapi măcar o dată. Mai ales dacă ai și un copil căruia îi plac foarte mult gadgeturile, mămicile știu despre ce vorbesc. Unele telefoane sunt mai rezistente, însă altele pot fi extrem de sensibile la căzături, ceea ce va conduce inevitabil la stricarea acestuia.

Protejează ecranul telefonului, astfel încât calitatea fotografiilor pe care le vei face nu va avea de suferit. Majoritatea folosim telefonul pentru a imortaliza momentele pe care dorim să le păstrăm în amintire. Dar o zgârietură a ecranului poate conduce la poze nereușite, ceea ce nu ne dorim, nu?

Deși de cele mai multe ori suntem tentați să spunem pas huselor pentru că, avem impresia că ascunde frumusețea telefonului. Însă eu spun că protecția telefonului este mai importantă, și sunt destule huse care nu ascund charmul telefonului. Ba chiar există huse care nu sunt deloc comune și pe care le poți personaliza după cum îți dorești. Astfel telefonul tău nu va mai semăna cu cel al colegului, vei avea un telefon cu totul și cu totul special. O idee excelentă, nu-i așa?

Eu vă recomand să vă achiziționați o husă, astfel telefonul vă va fi recunoscător, iar voi veți fi mulțumiți de el multă vreme și îl veți schimba doar atunci când vă veți plictisi de el.

[sursa]

Ultimele stiri

  Produsul a fost adăugat în coș