TOP 5: Cele mai slabe telefoane mobile de pe scena Mobile World Congress - Barcelona 2017

 

 

Pe scena de la MWC Barcelona 2017 au fost prezentate și câteva modele din segmentele mid-range și low-cost, unele modele din perspectiva producătorilor ce presupun că-și doresc să impresioneze când vine la un astfel de eveniment pot spune că mi-ar fi fost rușine să le aduc în acest cadru.

5. Vernee Thor E;

 

Vernee a adus câteva sample-uri de pre-producție, iar telefoanele mobile arătau cu adevărat modest. Modelul cu 8 GB RAM nu putea fi pornit, spre exemplu. Thor E nu avea Play Store instalat, în locul lor aș fi preferat să nu fiu prezent aici. Decât să te faci de râs, mai bine îți faci temele și rămâi acolo unde te pricepi mai bine, ar fi cheltuit o sumă mai mică din bugetul de marketing.

Vernee Thor E nu este rău ca specificații hardware, dar îmi vine greu să cred că el chiar încorporează specificațiile afișate la stand. Mai multe detalii în materialul video. Sper să învețe din greșelile făcute.

4. Alcatel A5 LED;

A5 LED s-ar putea să atragă o parte din publicul adolescentin, prin capacul spate ce încorporează LED-uri ce se aprind în funcție de notificările primite, mesaje, muzica redată în difuzor. În rest, nu sunt prea multe care să-l recomande pe A5 LED.

3. Alcatel A3 XL;

Un munte de plastic cu specificații de 2012 – 2013 ( MediaTek quad-core, 1 GB RAM, 8 GB stocare + design ce lasă mult de dorit). Interesant este că Alcatel A3 pare a fi rupt din alt film. Nici software-ul nu mi s-a părut a fi prea user-friendly, prea copilăresc după aprecierea mea.

2. HTC Desire 650;

 

HTC nu a avut nicio noutate în cadrul MWC Barcelona 2017, dar standul său era destul de mare și presupun că au vrut să aibă cât mai multe modele expuse, de aici și aducerea lui Desire 650. În locul lor m-aș fi concentrat mai tare pe U Play și U Ultra, iar Desire 650 l-aș fi lăsat într-un con de umbră. Singurul aspect pozitiv la Desire 650 – difuzoarele cu tehnologie BoomSound. În rest, avem un telefon cu Qualcomm Snapdragon 400 – ansamblu hardware lansat în 2013.

1.  Nubia N1 Lite;

Nubia este un sub-brand al ZTE, un fel de Honor al Huawei în viziunea companiei rivale. Standurile de la MWC au fost diferite, iar pe acolo am găsit produse interesante anunțate în 2016. Exemplu: Nubia Z11. Totuși, MWC Barcelona 2017 a fost locul în care Nubia l-a adus pe N1 Lite – telefon cu display HD de 5.5 inch, procesor MediaTek quad-core, 2 GB RAM și Android 6.0 Marshmallow. Designul său mi s-a părut de-a dreptul anost, software învechit etc.

[sursa]

Ultimele stiri

  Produsul a fost adăugat în coș