Top 10 site-uri cu filme si seriale gratuite in 2024 – alternativa la seriale Netflix in 2024 [UPDATE]

Updated 10 noiembrie 2023

Top 10 site-uri cu filme si seriale gratuite in 2024 – alternativa la seriale Netflix in 2024

 

Netflix si-a facut apariatia pe piata din Romania la inceputul anului 2016, captand inca din debut atentia pasionatilor de filme si seriale hd online. Cea mai mare platforma de streaming online, functioneaza pe baza de abonament lunar si pune la dispozitia utilizatorilor un numar impresionant de seriale si filme online subtitrate. Desi ofera o luna de proba gratuita, Netflix ramane un serviciu Premium, utilizatorii putand opta pentru a anula sau continua abonamentul, in orice moment.

Pentru cei care nu doresc sa plateasca pentru a viziona filme si seriale online subtitrate, exista insa si alte optiuni. Iti vom prezenta in continuare o lista cu cele mai populare 10 site-uri cu filme online gratis 2024, unde poti urmari serialul tau preferat sau filmul mult asteptat, fara a fi nevoie sa scoti din buzunar o suma lunara.

Prin urmare, daca esti pasionat de filme online hd si nu stii exact cum poti sa le accesezi fara sa fii abonat la un serviciu de streaming online, te poti inspira din lista noastra cu recomandari de site-uri de filme si seriale gratuite, de mai jos.

 

Top 10 site-uri cu filme si seriale online gratuite in 2024

 

Conform unei liste recente realizata de raftulcufilme.ro, acestea sunt primele 10 cele mai cautate site-uri pentru vizualizarea filmelor si serialelor online:

 

1. filmeserialeonline.org

 

 

Este cunoscut in mediul iubitorilor de filme hd online si sub denumirea de FSOnline si ofera gratis utilizatorilor o paleta extinsa de seriale si filme online gratis subtitrate in limba romana, la o calitate foarte buna.

 

2. filmeonline.biz

 


 

Al doilea cel mai accesat site din acest top pune la dispozitia utilizatorilor o gama larga de filme gratuite, din categorii diverse, precum: comedie, actiune, horror, etc. Punctul forte al acestui site este ca poti viziona inclusiv filme vechi gratuite, cat si filme noi. Site-ul este usor de folosit si nu are foarte multe reclame care sa afecteze experienta utilizatorului.

 

>>Daca vrei sa nu pierzi filmele online HD preferate, vezi AICI selectia noastra de huse cu stand, recomandate special pentru cinefilul din tine.<<

 

3. divxfilmeonline.org

 

Al treilea site din top iti permite sa accesezi o varietate larga de seriale si filme gratuite, subtitrate in romana.

 

Daca insa nu gasesti filmul pe care il cauti sau calitatea lui nu este pe placul tau iti recomandam si site-urile urmatoare:

 

4. clicksud.org

 

 

5. topfilmeonline.net

 

 

6. despreseriale.net

 

 

7. veziserialeonline.net

 

 

8. pefilme.net


 

 

9. filmehd.se

 

 

10. filmeonline.st

 

 

Topul a fost realizat pe baza numarului total de vizite pe parcursul ultimelor luni. Aceste site-uri pot fi accesate cu usurinta atat de pe un laptop, cat si de pe o tableta sau un smartphone.

Datorita volumului de seriale si filme disponibile online pe aceste site-uri, din ce in ce mai multe persoane au inceput sa vizioneze serialele sau filmele lor preferate atunci cand calatoresc, in metrou, tramvai, sau chiar si in autobuz. Prin urmare, atunci cand apare un nou episod pe care abia asteptai sa il urmaresti, nu vei fi nevoit sa astepti pana ajungi acasa pentru a te bucura de el.

 

>>Noi ti-am pregatit si o selectie de baterii externe de mare capacitate ca sa ne asiguram ca nu vei pierde niciun moment din serialul tau preferat. O poti gasi AICI.<<

 

 

TOP Site-uri internationale unde poti viziona filme si seriale hd online gratuit

Pe langa topul pe care l-am mentionat mai sus, exista si alte site-uri unde poti vedea gratuit un numar mare de filme si seriale. Iti vom arata care sunt cateva dintre cele mai bune site-uri la nivel international unde poti urmari o varietate mare de filme online, fara a avea un abonament lunar.

 

1. Internet Archive (archive.org)

 

 

Acest site iti pune la dispozitie o galerie impresionanta de filme, seriale si diverse documentare din intreaga lume. Pe langa filme, pe archive.org ai acces si la o arhiva exceptionala de carti si muzica. Este un site extrem de folositor pentru cei pasionati in special de filme vechi si pentru iubitorii de carti.

Partea buna este ca nu ai nevoie de un cont online pentru a vizualiza filmele sau documentele prezente aici. Doar in cazul in care vrei sa ai o lista cu filmele tale preferate, la care sa revii atunci cand vrei sa iti amintesti ce filme ai vizionat in trecut, iti poti crea rapid un cont.

Archive.org este un site in care te poti pierde cu usurinta cateva ore in sir, de aceea ar fi bine sa il ai in vedere atunci cand calatoresti. Astfel, poti pierde timpul in mod productiv atunci cand navighezi printre sutele de pagini de filme, muzica si carti disponibile.

 

2. Classiccinemaonline.com

 


 

Acest website este ideal pentru persoanele care sunt pasionate de filme vechi. Intrucat este destul de greu sa gasim online filme vechi la o calitate acceptabila, acest site ofera o varietate extraordinara de filme alb-negru, printre care cu siguranta vei gasi cateva dintre preferatele tale.

 

3. Westernmania.com

 

 

Daca te numeri printre cei care sunt pasionati de filmele western, atunci westernmania.com este site-ul potrivit pentru tine. Aici poti gasi o colectie vasta de filme western, disponibile gratuit, pe care le poti urmari relaxat in timpul tau liber. Site-ul ofera filme bune, chiar si titluri mai putin cunoscute.

 

4. Big Five Glories

 

 

Site-ul bigfiveglories.com are o arhiva impresionanta de filme clasice online gratuite care pot fi urmarite de un cinefil sau de cei care vor sa studieze cinematografia. Aici vei gasi o selectie foarte buna de filme de epoca, din 1910 pana in 1970, precum si filme de Oscar.

 

5. YouTube

 


 

 

YouTube.com este unul dintre cele mai accesate site-uri din lume, unde desi ar putea parea surprinzator si poate nu te-ai gandit la asta pana acum, poti gasi cu putin noroc si filme complete. Exista canale in mai multe tari, precum Cinepub din Romania, care ofera gratuit utilizatorilor filme pe care acestia le pot viziona online.

Totodata, poti gasi multe filme romanesti vechi pe YouTube, care au fost incarcate de-a lungul anilor de diversi utilizatori de pe aceasta platforma. Ai sansa sa descoperi si filme din alte tari, precum si seriale independente cu subtitrari in engleza, care sunt disponibile gratuit.

Daca te numeri printre persoanele extrem de pasionate de filme sau seriale si iti place sa le vizionezi pe telefon ore in sir,

>> noi iti recomandam AICI o gama variata de folii de protectie, acum si cu filtru BLUE LIGHT pentru protectia ochilor.<<

 Astfel, vei putea urmari relaxat episoadele sau filmele tale favorite, fara a sta cu grija telefonului.

 

Ultimele stiri

  Produsul a fost adăugat în coș