Suporturile auto – o necesitate si o recomandare pentru siguranta la volan!

 

Suporturile auto – o necesitate si o recomandare pentru siguranta la volan

Daca esti dintre cei care au nevoie constanta de dispozitivul mobil – chiar si atunci cand sunt la volan – atunci neaparat trebuie sa ai un suport auto. Un astfel de accesoriu iti este de folos din varii motive. Constituie, inainte de toate, modalitatea de a conduce mai sigur, in conditiile in care accidentele produse din cauza utilizarii telefoanelor la volan sunt in crestere.

Cum iti suna sa poti fi atent la strada si totodata sa ai la indemana telefonul? Mai mult ca sigur o astfel de posibilitate este o tentatie si una benefica din fericire. Indiferent daca motivul pentru care il folosesti este ca vrei sa asculti muzica, sa navighezi pe internet, sa preiei apeluri, cu ajutorul unui suport auto iti usurezi considerabil munca.

E mai simplu astfel sa preiei sau sa initiezi apeluri. Vorbim despre un accesoriu care deja a castigat popularitate, destul de comun intalnit in randul soferilor. Se deosebesc prin diversitatea de modele sub care exista, insa fiecare se poate orienta dupa propriile nevoi si dupa optiuni pentru a face alegeri inspirate.

O serie de detalii te pot ajuta sa faci o alegere inspirata vis a vis de acest accesoriu. Daca esti derutat si nu stii ce suport auto sa cumperi, e de preferat sa te orientezi dupa modelele pe care ti le punem la dispozitie din marea de optiuni - te invitam sa citesti mai departe.

Gasesti cateva mentiuni de avantaje, respectiv plusuri ce insotesc produsele noastre. Poate in acest fel vei face cu incredere achizitia, urmand ca apoi sa te bucuri de dispozitiv pentru un timp indelungat.

  • Marimea telefonului

 

Il poti considera un prim parametru de selectie. Este necesar sa se poata fixa bine pe suport. Ia in calcul si posibilitatea de a rula pe teren cu denivelari sau accidentat. Vei dori sa nu te expui niciunui risc, sa nu lasi ca telefonul sa cada sau sa alunece. E indicat sa ai in vedere asta chiar daca ti-ai protejat telefonul cu o folie de sticla rezistenta.

Un model universal este optiunea principala a celor mai multi. E si de inteles de ce. Stii ca il poti folosi indiferent de modelul de smartphone detinut. Daca stii ca fixarea este eficienta, marimea nu mai este neaparat un factor la care sa te raportezi. Ne-am indreptat atentia mai ales asupra acestui aspect, astfel ca modelele de suporturi auto pe care ti le punem la dispozitie sunt cu fixare magnetica, deci stii ca elimini orice risc de alunecare a telefonului de pe dispozitiv.

Altfel spus, prin produsele pe care le oferim reusim sa iti asiguram o pozitie orizontala corespunzatoare a telefonului. Se pare in orice caz ca sustinerea de tip portrait se utilizeaza la scara larga si reprezinta o recomandare pentru soferi.

  • Tipologia suportului

 

Prin raportare la sistemul de prindere al suportului, acesta se imparte in mai multe tipuri. Poate fi vorba despre cel cu ventuza ori despre cel cu montaj/lipici, pe care il poti amplasa oriunde iti este mai comod. Referitor la alternativa optima de plasare a smartphone-ului, cu toate ca poti alege un model cu brate laterale, recomandarea noastra este suportul cu prindere magnetica.

Spre exemplu, modelele pe care le poti comanda de pe stifler.ro sunt suficient de puternice pentru a mentine telefonul in siguranta in orice conditii de drum. Prezinta avantajul ca ofera posibilitatea de rotire la 360 grade, deci o utilizare practica si comoda totodata.

 

Gasesti in cadrul paginii noastre, respectiv in categoria de Accesorii auto, suporturi pentru telefon in diferse modele de culori si design-uri. Poti alege astfel ceea ce se pliaza mai bine pe nevoile tale, bucurandu-te astfel de confort deplin si siguranta in timpul sofatului.

Ultimele stiri

  Produsul a fost adăugat în coș