Sticker Bling Premium

 

Cât de uimitor este?!? Sunt de-a dreptul obsedată!

M-am gândit să împărtășesc acest lucru cu voi, din moment ce sunt îndrăgostită de el și deoarece am o mulțime de întrebări ce-l privesc!

Acesta este iPhone-ul meu cu un Sticker Bling . Sunt într-adevăr impresionată de către durabilitatea acestuia, având în vedere că ai crede faptul că se va dezlipi sau că îi va dispărea sclipiciul, din moment ce este doar un sticker. Dar nu am avut parte de nici una dintre aceste experiențe. Este extraordinar de calitativ și nici nu mi-a lăsat vreo urmă de lipici pe telefon.

Stickerul meu a fost adus direct de la stifler.ro. Oricum, sunt de părere că a meritat 100%. Uitați-vă la el, este supeeeeeeerb!

A durat 48 de ore până ce a ajuns și compania s-a asigurat de faptul că îmi pot localiza comanda în timpul procesului de livrare. Ceea ce este grozav, având în vedere faptul că am fost foarte nerăbdătoare să ajungă, haha!

Asigură-te că arunci și tu o privire asupra produselor lor, e o companie genială. Nu doar că îți vor pune la dispoziție stickere cu sclipici, ci și huse. Te vei îndrăgosti de produsele lor!

Ultimele stiri

  Produsul a fost adăugat în coș