Snapchat lansează o nouă facilitate pe care Facebook, probabil, o să o copieze

 

Reţeaua de socializare Snapchat a anunţat lansarea unei noi opţiuni menită să ofere utilizatorilor încă o modalitate de a fi la curent cu postările care îi interesează. Opţiunea permite acestora să caute clipuri video cu ajutorul unor cuvinte cheie.

Motorul de căutare ,,Search Bar”, lansată în ianuarie, a fost regândit şi oferă utilizatorilor posibilitatea de a căuta, de exemplu, clipuri cu „pisici”, şi să urmărească, astfel, zeci dacă nu sute de clipuri asociate.

Opţiunea este asociată cu Story, astfel că utilizatorii trebuie să-şi adauge clipurile la Our Story, dacă vor să fie indexate de noul motor de căutare.

Potrivit companiei, aplicaţia Snapchat este capabilă să sorteze clipurile relevante pe cuvinte cheie, astfel încât să ofere utilizatorilor cele mai bune imagini, într-o experienţă video fără precedent.

Opţiunea a devenit posibilă graţie achiziţiei aplicaţiei Vurb de către Snapchat, anul trecut.

După ce, în noua versiune a aplicaţiei, Facebook a preluat ideile Snapchat, nu este exclus să vedem, în curând, o astfel de opţiune şi pe cea mai mare reţea de socializare din lume.

Avem deja Facebook Stories, Instagram Stories, Messenger Day şi WhatsApp Stories. Probabil în curând vom avea şi Facebook Story Search Bar.

 

[sursa]

Ultimele stiri

  Produsul a fost adăugat în coș