Samsung Z FLIP a fost lansat in cadrul galei Oscar

Daca ati urmarit gala de decernare a premiilor Oscar, este posibil sa fi observat reclama Samsung pentru un produs asteptat de toti, unul care inca nu exista. Este vorba de Galaxy Z FLIP, un telefon rabatabil cu design tip scoica, ce a fost vehiculat in ultima perioada in mediul tech.

Zvonurile au aparut intr-un numar mare din cauza scurgeri de informatii din ultimele saptamani. Galaxy Z Flip a fost dezvaluit marti, alaturi de seria Galaxy S20, si ar trebui sa se gaseasca spre vanzare in magazine incepand cu 14 februarie in SUA si in curand si pe piata din Romania .

Insa anuntul de la Oscaruri nu a avut nevoie decat de 30 de secunde pentru a confirma multe dintre scurgerile recente care detaliaza design-ul si functiile noului telefon pliabil.

Urmasul lui Galaxy Fold va avea o amprenta semnificativ mai mica. Z Flip este practic similar cu Motorola Razr, un telefon care este deja disponibil in magazine. Cu toate acestea, atunci cand este pliat, Z FLIP va fi destul de voluminos, asa cum se vede in videoclipurile de mai jos.

 

Telefonul va avea un ecran pliabil de sticla, care ar trebui sa fie o versiune considerabil imbunatatita fata de Fold, crescand durabilitatea ecranului si prevenind zgarieturile accidentale. Cu toate acestea, anuntul noteaza ca telefonul va avea o cuta pe ecran, lucru la care ne asteptam de la telefoanele pliabile, inclusiv Z Flip.

Pe exterior, un afisaj secundar va indica nivelul bateriei, ora si notificarile. Dupa cum puteti vedea in clipul video, este un ecran color care va va permite sa acceptati sau sa respingeti apelurile primite.

 

De asemenea, reclama confirma ca telefonul poate fi folosit intr-un mod asemanator unui laptop in timpul convorbirilor video sau la fotografierea de selfie-uri. Asta inseamna ca balamaua suporta deschiderea telefonului in diferite unghiuri.

 

Videoclipul nu ne spune cum se numeste telefonul, cat costa si cand se lanseaza. In schimb, Samsung a stabilit evenimentul de lansare din 11 februarie. Zvonurile au dezvaluit toate aceste detalii. Galaxy Z Flip ar trebui sa fie disponibil la vanzare din 14 februarie pentru 1.400 de dolari.

Vom afla in cateva zile ce ne-au pregatit cei de la Samsung.

Ultimele stiri

  Produsul a fost adăugat în coș