Samsung S11 vs Galaxy S20 – Cum se va numi urmasul lui S10?

 

Samsung S11 este asteptat de catre iubitorii brand-ului si pasionati inca din primele zile ale lui 2020. Daca in trecut au existat numeroase zvonuri cu privire la data lansarii si rebranding-ul lui S11 in Samsung S20, compania producatoare a stabilit 11 februarie ca data oficiala.

Despre schimbarea numelui unele zvonuri sustin ca Samsung vrea sa dea o noua directie seriei S si ca noul flagship nu va continua seria ca Samsung S11 ci va deveni Samsung S20.

Dupa anuntul despre data oficiala a lansarii au fost obtinute si primele imagini cum vor arata Galaxy S11 si Galaxy S11 Plus precum si date privind performantele si noile tehnologii folosite pentru cel mai asteptat telefon din 2020.

 

Galaxy S11 se anunta inca de la inceput ca un telefon revolutionar, avand cea mai performanta camera foto de 108 Megapixeli cu senzor ultra-wide, completata de o camera de 48 Megapixeli cu zoom optic 5X.

 

Cei de la Onleaks au reusit sa furnizeze si primele imagini cum va arata blocul foto al lui Samsung S11, acesta fiind sub forma de dreptunghi, similar cu unul din prototipurile anterioare Samsung.

 

Display-ul va fi unul de top, in timp ce procesorul Snapdragon 865 va fi cu 20% mai performant si va consuma cu 30% mai putina energie decat predecesorul sau, crescand astfel viata bateriei.

Samsung S11 va fi compatibil cu 5G si spre dezamagirea multora, nu va avea integrat un port Jack pentru casti. Coreenii recomanda folosirea castilor wireless sau a celor cu fir si conectate la portul USB Tip-C.

O alta noutate priveste metoda de securizare, unde Samsung introduce pentru S11 sensorul de amprenta cu 2 degete ce va asigura tranzactii bancare sau logarea in conturi intr-o maniera ultra sigura.

Bateria disponibila pentru modele Galaxy S11 si Galaxy S11 Plus este una imbunatatita ce ofera 4500 mAh, respectiv 5000mAh.  

In perioada ce urmeaza vom aveam parte de si mai multe zvonuri, dar cate dintre ele se vor adeveri si cate nu, vom vedea pe 11 februarie 2020. Pana atunci va lasam mai jos o selectie de huse si folii de protectie pentru viitorul Galaxy S11 sau Samsung S20.

 

 

 

 

Ultimele stiri

  Produsul a fost adăugat în coș