Samsung incearca sa convinga lumea ca produsele sale sunt sigure


 

 

Dupa o toamna de foc, la propriu, cei de la Samsung fac tentative aproape disperate de a convinge lumea ca produsele lor sunt sigure pentru utilizare. Vorbim aici despre terminalle din seria Galaxy, cele care sunt privite destul de circumspect de multa lume dupa ce multe unitati ale Samsung Galaxy Note 7 au loc in mod spontan in timpul folosirii.

Cei de la Samsung au descoperit ca problema acestor explozii ale Samsung Galaxy Note 7 a avut la baza bateriile defecte, iar acum incearca sa ne convinga ca a rezolvat totul. Intr-o serie de reclame lansate in cursul zilei de ieri, cei de la Samsung prezinta modul in care testeaza calitatea produselor pe care le vinde clientilor.

De la teste de indoire si pana la teste de utilizare intensa, caldura excesiva, sau strapungere a bateriilor, Samsung ne arata ca face totul pentru a se asigura ca produsele sale sunt sigure. De ce nu s-a asigurat Samsung de acelasi lucru si pana acum este greu de spus si cat de sigure sunt produsele sale nu va sti nimeni pana cand nu le va folosi.

Cei de la Samsung au avut grija ca Samsung Galaxy Note 7 sa ajunga foarte rapid pe piata, insa nu au avut grija si ca produsele sa fie de calitate. Din aceasta cauza, increderea clientilor in brandul Samsung a scazut dramatic, cel putin in SUA, dar probabil si in alte zone de pe planeta.

 

[sursa]

Ultimele stiri

  Produsul a fost adăugat în coș