Samsung Galaxy S9. Primele informaţii despre noul smartphone cu nume de cod „Star”

 

Samsung Galaxy S9 este deja în lucru, sud-coreenii demarând planurile de dezvoltare şi producţie cu patru luni mai devreme decât s-a întâmplat cu celelalte flagship-uri lansate în trecut. Presa internaţională estimează că nu este exclus ca noul smartphone să debuteze chiar mai repede pe piaţă, şi nu în martie 2018, cum era de aşteptat. Totul va depinde de performanţa de vânzări a lui S8 şi de impactul pe care îl va avea noul smartphone iPhone 8, pe care Apple îl va lansa în toamnă.


Samsung Galaxy S9 a primit numele de cod ,,Star”, potrivit jurnaliştilor de la publicaţia sud-coreeană The Bell.


Telefoanele anterioare au purtat numele Dream (GS8), Grace (Note 7) şi Zen (GS6 edge+) în timp ce Note 8 are numele de cod „Great.”

 

„Samsung a decalat calendarul dezvoltării noului telefon Galaxy S9 faţă de precedentele generaţii”, afirmă The Bell, care citează surse din cadrul furnizorilor.


Jurnaliştii sud-coreeni speculează că acest lucru demonstrează că Samsung este în căutarea unei soluţii pentru a preîntâmpina ofensiva concurenţei, mai ales a Apple, care pregăteşte, în toamnă, lansarea generaţiei iPhone 8.


GadgetReport.ro relata, în review-ul dedicat lui Galaxy S8, că flagship-ul din 2017 pare mai mult un mix între defunctul Galaxy Note7 şi Galaxy S7 Edge. În afara ecranului spectaculos, progresul tehnologic nu este unul pe măsura aşteptărilor. Citiţi review-ul la S8 pe acest LINK.


Nu este exclus ca decizia Samsung să aibă legătură, pe de altă parte, cu noul smartphone Note8, în condiţiile în care sud-coreenii au afirmat că nu vor renunţa la gama Note.


 

Un lucru este sigur – Samsung a renunţat la telefoanele cu ecrane mici şi se va axa pe modelele de 5.8 şi 6,2 inchi, în condiţiile în care smartphone-ul a devenit mai mult decât un simplu telefon, optiunile multimedia fiind cele care fac diferenţa în piaţă.



 

[sursa]

Ultimele stiri

  Produsul a fost adăugat în coș