Samsung Galaxy S8 va fi mai ieftin ca iPhone 8

 

Samsung Galaxy S8 va fi mai ieftin decat iPhone 8, daca zvonurile aparute pana acum se vor dovedi a fi adevarate, diferenta fiind mare.


Samsung Galaxy S8 va fi mai ieftin ca iPhone 8 conform unor informatii aparute astazi si despre care v-am vorbit cu doar cateva ore in urma intr-un articol separat. Mai exact, conform informatiilor de astazi pretul Samsung Galaxy S8 urmeaza sa fie de doar 799 de euro in versiunea de baza, in timp ce pretul Samsung Galaxy S8 Plus va fi de 899 de euro.


Vorbim practic despre un Samsung Galaxy S8 al carui pret este cu doar putin mai mare decat cel perceput in momentul de fata de catre compania Apple pentru iPhone 7. Acelasi lucri poate fi spus si despre Samsung Galaxy S8 Plus in raport cu iPhone 7 Plus, diferenta in preturi fiind minima, iar asta ar putea conta foarte mult pentru clientii din lumea intreaga.


Avand in vedere ca pretul Samsung Galaxy S8 este estimat a fi la 799 de euro, trebuie sa privim cu mare neincredere zvonurile privind pretul iPhone 8. Informatiile aparute pana in prezent in legatura cu pretul iPhone 8 sugereaza faptul ca el va costa minim 1000 de dolari, deci cu 200 de dolari, sau euro, mai mult decat pretul perceput pentru Samsung Galaxy S8.


Samsung Galaxy S8 va fi mai ieftin ca iPhone 8

Daca informatiile se vor dovedi a fi adevarate, iar iPhone 8 va fi intr-adevar mai scump decat Samsung Galaxy S8, atunci Apple va avea o problema foarte serioasa in fata. Samsung Galaxy S8 vine cu foarte multe imbunatatiri, iar desi iphone 8 nu se lasa mai prejos, diferenta de 200 de euro intre cele doua terminale va conta foarte mult pentru clienti.

iPhone 8 care va fi cu 200 de euro mai scump decat Samsung Galaxy S8 nu va avea suces extrem de mare in fata produsului companiei Samsung. Da, iPhone 8 se va vinde bine, dar un Samsung Galaxy S8 mai ieftin cu o cincime va atrage mai multi clienti, chiar daca iPhone 8 va aduce chiar toate noutatile pe care zvonurile de pana acum le-au anuntat.


Desi Samsung Galaxy S8 va incepe de la pretul de 800 de euro, versiunile cu mai mult spatiu de stocare vor costa mai mult, chiar si peste 1000 de euro. Exact precum in cazul iPhone 7 Plus, Samsung Galaxy S8 Plus cu 128 GB spatiu de stocare va costa peste 1000 de euro, deci partial zvonurile se vor dovedi a fi adevarate.

[sursa]

Ultimele stiri

  Produsul a fost adăugat în coș