Samsung Galaxy S8 şi S8 Plus se vor încărca de la 0% la 100% în mai puţin de 20 de minute

Peste aproximativ 20 de ore Samsung va lansa oficial cele mai aşteptate smartphone-uri ale primăverii: Samsung Galaxy S8 şi S8 Plus. Au fost scrise atât de multe articole legate de cele două device-uri, încât le cunoaştem în proporţie de peste 90%.

Cu toate acestea mai există un amănunt nedivulgat până acum destul de important: funcţia de încărcare rapidă a bateriei şi rezultatele sale. Se pare că Samsung Galaxy S8 şi S8 Plus vor dispune de tehnologia Galaxy S Charge + care promite un timp de încărcare de la 0% la 100% în mai puţin de 20 de minute. Cele două terminale vor mai fi echipate şi cu funcţia SmartDischarge care va îmbunătăţi performanţele bateriei.

 

Tehnologia Galaxy S Charge + nu este o noutate, în cadrul MWC Barcelona 2017 producătorul chinez Meizu a anunţat Meizu Super mCharge cu performanţe de încărcare similare. Diferenţa între cele două companii este că Samsung va integra deja tehnologia pe un smartphone, în timp ce Meizu a anunţat că abia din 2018 va fi implementată.

Tot ca o noutate legată de Samsung Galaxy S8 şi S8 Plus, Vodafone Cehia a dezvăluit preţurile ce vor fi practicate oficial în Europa:

  • Samsung Galaxy S8 de la 815 euro;
  • Samsung Galaxy S8 Plus de la 925 euro.

[sursa]

Ultimele stiri

  Produsul a fost adăugat în coș