Samsung Galaxy S8 ramane fara functia mult laudata

Samsung Galaxy S8 a fost lansat de catre compania Samsung cu promovarea unei varietati de functii, iar printre ele a fost avuta in vedere si cea privind asistentul personal Bixby. Cei de la Samsung au promovat asistentul personal Bixby ca o functie esentiala a Samsung Galaxy S8, insa iata ca a trecut mai bine de o luna de la aparitia sa, iar Bixby este in continuare inexistent

 

Samsung anuntase ca Bixby va fi lansat pentru Samsung Galaxy S8 pana la finalul primaverii, dar se pare ca aceasta data a fost din nou amanata de catre coreeni. Acum se zvoneste ca Bixby va fi lansat pentru Samsung Galaxy S8 pana la sfarsitul lunii viitoare, insa cine stie daca aceasta data va fi respectata, sau nu, de catre compania Samsung.

 

Conform unor informatii aparute noaptea trecuta despre Bixby, acesta are probleme in a intelege corect limba engleza, deci nu este pregatit pentru a fi oferit cu Samsung Galaxy S8. In aceasta idee, cei de la Samsung au decis sa continue testarea Bixby pentru Samsung Galaxy S8 pana in momentul in care asistentul va fi capabil sa inteleaga corect tot ceea ce i se spune.

Samsung Galaxy S8 ramane fara functia mult laudata

 

Bixby pentru Samsung Galaxy S8 nu va recunoaste la fel de multe limbi precum Siri sau Google Assistant, dar asta era de asteptat pentru un software complet nou. Bixby este totusi completat de alte functii care sunt disponibile pentru Samsung Galaxy S8, insa niciuna dintre ele nu este suficient de revolutionara pentru a atrage in complatatie cu alti asistenti concurenti.

 

Exceptie face functia Bixby care este capabila sa recunoasca prin Samsung Galaxy S8 obiectele care sunt disponibile in mediul inconjurator. Google Assistant are asa ceva de luna aceasta, insa Siri este departe de a oferi o functie similara, asa ca Samsung Galaxy S8 are un avantaj destul de mare in fata sistemelor native din smartphone-urile concurente.

 

“The English-language version of Samsung Electronics Co.’s new voice-activated virtual assistant won’t likely debut in the U.S. until at least late June, according to people familiar with the matter, more than two months after the launch of the South Korean tech giant’s latest high-end smartphone. Bixby Voice benefits from time to further enhance natural language understanding, and we are currently growing our user testing in the US to prepare for launch.”

 

Chiar daca Samsung a promis ca Bixby pentru Samsung Galaxy S8 va fi lansat luna aceasta, e greu de spus daca acest lucru se va intampla, sau nu. Compania coreeana vrea totusi ca Samsung Galaxy S8 sa aiba parte de vanzari bune in continuare, asa ca probabil va continua sa-i ofere functii care sa-l faca atractiv pentru clienti.

[sursa]

Ultimele stiri

  Produsul a fost adăugat în coș