Samsung Galaxy S8 – primele probleme cu ecranele

Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus nici macar n-au fost lansate inca de catre compania Samsung, insa deja au inceput sa apara plangeri in legatura cu ecranele folosite. Samsung Galaxy S8 are cel mai bun ecran OLED implementat intr-un smartphone, conform expertilor, insa se pare ca unele dintre aceste ecrane afiseaza o tenta rosiatica. Puteti vedea in imaginile de mai jos unele dintre pozele facute de catre detinatori ai Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus din Coreea de Sud. Ei afirma ca unele terminale Samsung Galaxy S8 au o tenta rosiatica afisata de catre ecran atunci cand un fundal alb este vizibil pentru aplicatii, iar problema pare sa fie una destul de serioasa. Cei de la Samsung sustin ca aceasta nu este o problema a ecranelor Samsung Galaxy S8 sau Samsung Galaxy S8 Plus si ca totul poate fi rezolvat din meniul de setari al ecranului. Daca problema nu este rezolvata dupa modificarea setarilor respective, atunci clientii vor trebui sa duca terminalele Samsung Galaxy S8 intr-un centru de service pentru ca ea sa fie rezolvata.

 

Samsung Galaxy S8 – primele probleme cu ecranele Unii dintre detinatorii de terminale Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus sustin ca recomandarea Samsung nu i-a ajutat, deoarece setarea mentionata de catre companie era deja activa in terminale. Cei care monitorizeaza piata globala smartphone sustin ca problema are la baza graba celor de la Samsung de a aduce terminalele Samsung Galaxy S8 cat mai repede pe piata.

 

Acestia afirma ca Samsung se foloseste de culoarea rosie pentru a calibra ecranele Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus, dar din graba de a produce cat mai multe, cat mai repede, unele au ramas cu probleme. Conform acestora, totul ar putea fi rezolvat simplu de catre cei de la Samsung printr-o recalibrare a ecranelor Samsung Galaxy S8, dar intr-un centru de reparatii. “It is not a quality problem and it can be adjusted with the phone itself. If the color still appears to be reddish, customers can change it at the service center.” Avand in vedere ca nicio lansare de smartphone nu este lipsita de probleme, era de asteptat ca nici lansarea Samsung Galaxy S8 sa nu fie perfecta. Unitatea Samsung Galaxy S8 Plus pe care o am nu prezinta aceasta tenta rosiatica pe care o vedeti in imagini, deci doar unele unitati au aceasta problema.

 

[sursa]

Ultimele stiri

  Produsul a fost adăugat în coș