Samsung Galaxy S8: noile culori dezvaluite


Samsung Galaxy S8 si noile sale culori sunt prezentate intr-o imagine care ne prezinta in avans cum va arata linia de produse ale companiei Samsung.



Samsung Galaxy S8 este dezvaluit astazi in tote culorile pe care compania Samsung ar intentiona sa le ofere pentru noul sau smartphone primavara aceasta. In imaginea de mai jos puteti vedea cum arata toate modelele Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus, nu mai putin de 7 culori fiind pregatite de catre cei de la Samsung.

Samsung Galaxy S8 este dezvaluit astazi in tote culorile pe care compania Samsung ar intentiona sa le ofere pentru noul sau smartphone primavara aceasta. In imaginea de mai jos puteti vedea cum arata toate modelele Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus, nu mai putin de 7 culori fiind pregatite de catre cei de la Samsung. Conform informatiilor recente, Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus vor fi disponibile in culorile: auriu, argintiu, negru “deschis”, negru mat, albastru, roz si o culoare violet similara celei a orhideelor. Aceasta este prima imagine de pana acum care ne arata toate culorile pe care ar trebui sa le aiba Samsung Galaxy S8, ideea fiind extrem de interesanta.


Toate aceste culori au fost anuntate in diverse zvonuri aparute pana acum, o culoare violet fiind anuntata pentru Samsung Galaxy S8, dar ea ar putea avea o nuanta diferita. Intr-un zvon recent se spune ca Samsung Galaxy S8 va avea o culoare similara celei a orhideelor, insa daca aceasta imagine prezinta nuanta corecta, este foarte greu de spus.


Samsung Galaxy S8: noile culori dezvaluite


Dintre toate versiunile Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus, cea neagra ar parea sa se potriveasca cel mai bine cu noul ecran care acopera intreaga carcasa. Totusi, diverse combinatii de culori si carcase pentru Samsung Galaxy S8 pot fi atractive pentru diversi clienti, asa ca e putin probabil ca Samsung sa duca lipsa de vanzari.


Linia de culori ce urmeaza sa fie oferite pentru Samsung Galaxy S8 este similara cu cea oferita pentru alte modele de smartphone-uri Samsung lansate pana acum. Cei de la Samsung spera ca oferind atat de multe optiuni de culori pentru Samsung Galaxy S8, interesul pentru noile dispozitive va fi mai mare decat in cazul celor folosite pana acum.


Compania Apple a avut succes mare cu noi culori pentru seria iPhone, iar coreenii au aceleasi asteptari de la unele culori pentru Samsung Galaxy S8. Desigur ca Apple a atras atentia cu jet black si negru mat, insa Samsung prefera sa favorizeze culorile mai vii pentru a creste vanzarile Samsung Galaxy S8.



[sursa]

Ultimele stiri

  Produsul a fost adăugat în coș