Samsung Galaxy S8 – data oficiala de lansare

Samsung Galaxy S8 va fi disponibil pentru precomanda incepand din 7 aprilie, lansarea urmand a avea loc in data de 21 aprilie, cel putin Coreea de Sud.

Samsung Galaxy S8 va fi disponibil pentru precomanda incepand cu data de 7 aprilie, conform unor surse din cadrul companiei coreene, care nu au dorit sa fie identificate. Samsung a anuntat deja ca va prezenta Samsung Galaxy S8 pe data de 29 martie, insa iata ca precomenzile urmeaza sa inceapa la doar putin peste o saptamana mai tarziu.


Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus vor fi ambele disponibile pentru precomanda incepand din data de 7 aprilie, conform reprezentantilor Samsung. Precomenzile pentru Samsung Galaxy S8 se vor termina pe data de 17 aprilie, iar lansarea Samsung Galaxy S8 va avea loc in data de 21 aprilie.


Informatiile privind precomenzile si lansarea Samsung Galaxy S8 vin, aparent, direct de la compania Samsung, prin reprezentanti anonimi ai coreenilor. Pe data de 18 aprilie ceid e la Samsung vor organiza un eveniment de pre-lansare la cei trei mari operatori de telefonie mobila din Coreea de Sud pentru a permite testarea Samsung Galaxy S8 de catre clienti.

Samsung Galaxy S8 – precomenzi din 7 aprilie

Samsung va livra terminale Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus la magazinele operatorilor din intreaga Coreea de Sud, asa ca vom vedea o sumedenie de informatii privind dispozitivul. La evenimentele de prezentare pentru Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus vor participa doar clienti selectati de catre operatorii de telefonie mobila.

Acesti clienti vor avea ocazia de a castiga premii de pana la 2700 de dolari, formate din terminale Samsung Galaxy S8, Samsung Galaxy S8 Plus, sau smartwatch-uri Gear S3. Aceste prezentari vor dura pana in 20 aprilie, iar in data de 21 aprilie Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus vor fi lansate oficial, cel putin in Coreea de Sud.

 

[sursa]

Ultimele stiri

  Produsul a fost adăugat în coș