Samsung Galaxy S7 a luat foc din senin intr-o masina

Samsung Galaxy S7 intra in centrul atentiei printr-un incident care implica un terminal ce a luat foc intr-o masina aflata in mers.

Samsung Galaxy S7 este din nou in mod negativ in centrul atentiei deoarece un terminal a luat foc intr-o masina care se afla in mers. Mai exact, o studenta al unei universitati din SUA sustine ca terminalul Samsung Galaxy S7 se afla in suportul pentru pahare al masinii cand a inceput sa scoata fum si scantei in mod inopinat.

Samsung Galaxy S7 este din nou in mod negativ in centrul atentiei deoarece un terminal a luat foc intr-o masina care se afla in mers. Mai exact, o studenta al unei universitati din SUA sustine ca terminalul Samsung Galaxy S7 se afla in suportul pentru pahare al masinii cand a inceput sa scoata fum si scantei in mod inopinat. Terminalul Samsung Galaxy S7 nu se afla la incarcat in acel moment, dar era sincronizat prin Bluetooth cu masina si reda muzca prin sistemul audio al acesteia. Problema si mai mare este ca terminalul Samsung Galaxy S7 a luat foc in timp ce masina era in mers, deci putea fi vorba despre o tragedie daca studenta se speria si tragea de volan in timp ce conducea. Incidentul a avut loc pe data de 23 februarie, soferita fiind nevoita sa opreasca masina pe marginea drumului pentru a scoate tot fumul generat de terminalul Samsung Galaxy S7. Desi femeia nu a facut vreo afirmatie cu privire la pagubele produse de catre terminalul Samsung Galaxy S7 in masina, ea vorbeste totusi despre ceea ce i se cere pentru inlocuire.

Terminalul Samsung Galaxy S7 nu se afla la incarcat in acel moment, dar era sincronizat prin Bluetooth cu masina si reda muzca prin sistemul audio al acesteia. Problema si mai mare este ca terminalul Samsung Galaxy S7 a luat foc in timp ce masina era in mers, deci putea fi vorba despre o tragedie daca studenta se speria si tragea de volan in timp ce conducea. Incidentul a avut loc pe data de 23 februarie, soferita fiind nevoita sa opreasca masina pe marginea drumului pentru a scoate tot fumul generat de terminalul Samsung Galaxy S7. Desi femeia nu a facut vreo afirmatie cu privire la pagubele produse de catre terminalul Samsung Galaxy S7 in masina, ea vorbeste totusi despre ceea ce i se cere pentru inlocuire.


Samsung Galaxy S7 ia foc din senin in masina

Conform studentei, cand a vizitat magazinul de la care a cumparat terminalul Samsung Galaxy S7 si a cerut sa-i fie inlocuit, i s-a perceput o taxa de 200 de dolari. Taxa pentru inlocuirea Samsung Galaxy S7 i-a fost perceputa chiar daca ea aavea achizitionat un plan de asigurare pentru terminal, deci situatia in sine este tragi-comica.

Studenta a contactat Samsung pentru a rapirta incidentul terminalului Samsung Galaxy S7, dar se teme ca nu va fi luata in serios de catre coreeni. Samsung a afirmat totusi ca ca trebuie sa examineze terminalul Samsung Galaxy S7 care a luat foc, iar abia apoi poate lua o decizie cu privire la o inlocuire gratuita pentru terminal. “Samsung stands behind the quality and safety of the more than 10 million Galaxy S7 family phones in the U.S. We are working with Ms. Lamb to retrieve the device and learn more about what happened. Until Samsung is able to obtain and examine any device, it is impossible to determine the true cause of any incident. Mobile phones are complex devices and there are many factors that could contribute to their malfunction.” Acesta nu este primul caz in care un terminal Samsung Galaxy S7 ia foc in timpul folosirii, chiar si fara a fi plasat in prealabil la incarcat. Totusi, nu vorbim despre o problema la fel de grava precum cea pentru Samsung Galaxy Note 7, terminalele Samsung Galaxy S7 fiind lansate cu mult timp in urma fara a lua foc in numar mare.


[sursa]

Ultimele stiri

  Produsul a fost adăugat în coș