Samsung Galaxy Note 7 ‘refurbished’ va avea baterie cu 3200mAh si pret de 300 dolari

Flagship-ul Samsung Galaxy Note 7 a fost lansat cu surle si trambite anul trecut la inceputul lunii August. In momentul aparitiei, phablet-ul a facut senzatie prin design-ul de top si prin hardware-ul foarte performant.

 

La scurt timp dupa ce Galaxy Note 7 a intrat in posesia cumparatorilor, au aparut multe cazuri in care bateria device-ului exploda din senin.

 

Drept urmare, flagship-ul a fost retras de Samsung de pe piata. Dupa teste amanuntite, s-a descoperit ca majoritatea bateriilor Samsung SDI de 3500mAh aveau dimensiuni necorespunzatoare pentru spatiul alocat in interiorul device-ului. Asta a rezultat in supraincalzirea bateriilor, ca dupa putin timp acestea sa ia foc sau sa explodeze.

 

Retragerea lui Note 7 a adus pierderi importante producatorului sud-coreean. Se estimeaza ca Samsung a pierdut peste 5 miliarde de dolari. Producatorul a fost afectat atat financiar cat si ca imagine.

Samsung Galaxy Note 7 ‘refurbished’

Pana la incidentele nefericite, Note 7 a fost un device extrem de apreciat si de bine vandut. Tocmai din acest motiv, Samsung Galaxy Note 7 va fi relansat in curand in versiune refurbished.

 

Bateria de 3500mAh a fost inlocuita cu una de 3200mAh, acest aspect fiind confirmat de imaginile neoficiale aparute online cu o zi in urma.

Din poze putem observa ca device-ul arata la fel de impresionant ca si atunci cand a fost lansat.

 

Ce mai este diferit la varianta refurbished este seria si sistemul de operare.

 

Modelul original avea seria SM-N930 si sistem de operare Android 6.0 Marshmallow. Samsung Galaxy Note 7 refurbished vine cu numarul de serie SM-N935 si platforma software Android 7.0 Nougat.

In ceea ce priveste restul de specificatii hardware, este posibil ca Samsung sa relanseze device-ul cu hardware usor diferit fata de versiunea originala.

 

Ca si parere personala, terminalul va pastra cei 4GB de RAM, procesorul Snapdragon 820 si display-ul Quad HD (2560×1440 pixeli).

Conform zvonurilor de pe net, Samsung Galaxy Note 7 refurbished va fi comercializat la pretul excelent de 300 dolari.

 

Ramane de vazut daca lumea se va inghesui sa cumpere acest ‘nou’ device. Totul depinde de abilitatile de marketing ale Samsung de a reusi sa insufle incredere potentialilor clienti.

 

 

 

[sursa]

Ultimele stiri

  Produsul a fost adăugat în coș