Prima imagine cu Huawei Honor Note 9 ne prezintă un telefon gigant



Se pare că Huawei testează în această perioadă un nou phablet ce se apropie ca dimensiuni de segmentul tabletelor: Huawei Honor Note 9. Device-ul este urmaşul modelului Huawei Honor Note 8, iar la prima vedere pare a fi un telefon gigant cu construcţie metalică de tip unibody, cameră foto duală cu LED flash şi scanner de amprentă poziţionat pe spate.


Ca design Huawei Honor Note 9 aduce aminte de Huawei Honor V9, un alt phablet prezentat în luna februarie a acestui an. Dacă se continuă tradiţia, Huawei Honor Note 9 ar trebui să dispună de un ecran de 6.6 inci cu rezoluţie QHD, procesor HiSilicon Kirin 960 de tip octa-core cu 4 x ARM Cortex-A73 la 2.4 GHz + 4 x ARM Cortex-A53 la 1.8 GHz, Mali-G71MP8 GPU, 6 GB RAM, 64 / 128 GB spaţiu de stocare, cameră foto duală 2 x 12 Megapixeli (1 senzor monocrom + 1 senzor color) cu filmare 4K şi o baterie de cel puţin 4500 mAh cu tehnologie de încărcare rapidă.

Huawei Honor Note 8 a fost prezentat în august 2016, de aceea ne aşteptăm ca şi noua versiune să fie lansată tot prin vară. Până atunci vor mai apărea cu siguranţă alte informaţii importante.

[sursa]

Ultimele stiri

  Produsul a fost adăugat în coș