Motive sa alegi o husa din silicon, transparenta


 

 


3 motive sa alegi o husa din silicon, transparenta


Husele sunt fara doar si poate utile, un scut de protectie pentru smartphone-ul din dotare. In ultimii ani au aparut atat de multe modele incat pare greu de ales o singura husa. Multora le place sa le combine, sa le schimbe frecvent. Si totusi, uneori vei simti nevoia de simplitate.

Daca ne intoarcem in timp la perioada de inceput ca si popularitate a huselor pentru telefoane ne aducem aminte ca acestea erau mai degraba simple. Producatorii aveau marea provocare de a realiza huse perfecte pentru tipurile de telefoane, pentru ca porturile acestora sa fie disponibile chiar si cand husa era folosita. Asadar o atentie deosebita nu o ofereau la partea de design.

De ce sunt husele simple, clasice, din silicon transparent inca in trend? Iti prezentam astazi un succint top 3 al motivelor.


#1 Permit ca telefonul sa fie “la vedere”

Se spune ca gusturile nu se discuta, asadar pentru cei care pur si simplu prefera ca telefonul sa fie etalat, o husa transparenta este de ales. Desigur ca actualmente husele au decupaje si permit ca si logo-ul spre exemplu sa fie la vedere. Insa pentru multi asta nu este de ajuns.

O husa transparenta de calitate nici nu va da de banuit ca exista pe telefon. Exista stiluri de huse de acest gen de categorie slim, nu sunt groase deloc, nu adauga greutate telefonului, deci practic sunt mai greu de depistat, vizual vorbind.

Ca si textura, le vei gasi la fel de simple, usor lucioase, ce permit ca folosirea telefonului sa fie o actiune fara probleme. Dar sa nu crezi ca fac rabat de calitate spre exemplu. Pe cat de subtire o poti vedea o husa din silicon poate oferi chiar si un grad mai mare de protectie. Merita amintit aici husa pentru iPhone 7, din silicon. Este de tip 360 full silicon. Ce inseamna asta? Ca iti va acoperi tot telefonul, inclusiv display-ul pentru cel mai inalt grad de protectie. Nici nu mai ai nevoie de folie in acest caz. Daca te intereseaza modelul, il vei gasi aici.


#2 Sunt flexibile, usor de pus, usor de dat jos

Ca tot vorbeam despre husa care acopera si partea frontala, gandeste-te ca aceasta nu va impune nevoia de a o da jos de fiecare data cand vei folosi telefonul. Insa, in orice caz, pentru orice nevoie, o husa din silicon este moale, flexibila, usor de pus pe telefon si la fel de usor de dat jos. Just in case.

Deloc robusta si rigida, o astfel de husa avantajeaza mai ales pe cei care sunt fani ai clasicului, al stilului simplu.


#3 Sunt versatile, se gasesc usor si sunt ieftine

Daca te vei uita pe pagina noastra, stifler.ro, vei descoperi ca sunt numeroase tipuri de huse din silicon, pentru diverse tipuri de telefoane. Poate este vorba de protectia unui iPhone 7 sau Galaxy S7; vei gasi husele din silicon la orice categorie, deci un punct il castiga si la capitolul accesibilitate.

Preturile sunt modice, deci iata un alt avantaj. Daca nu iti doresti sa investesti excesiv de mult intr-o husa, iti recomandam printre altele pe aceasta, din silicon, transparente. Preturile difera in functie si de tipul de telefon pe care il detii. Vezi preturi si optiuni aici.

Aminteam de transparenta acestor tipuri de huse insa merita mentionat ca exista si variante colorate. Acestea pot avea un ton pal, asemanator carcasei telefonului din dotare. Deci practic si la acest capitol sunt optiuni diverse.

Iti recomandam sa incerci o astfel de husa si sa te convingi si singur de avantajele pe care ti le ofera. Vino la stifler.ro si alege modelul potrivit telefonului pe care il detii.



Ultimele stiri

  Produsul a fost adăugat în coș