Mituri despre huse si de ce merita sa le achizitionam

 

Mituri despre huse si de ce merita sa le achizitionam

“Telefonul arata mult prea bine, de ce sa-i stric aspectul cu o husa?”

“Husa face telefonul prea greu / prea lat.”

“Nu mai dau bani si pe husa, am dat destui pe telefon. Voi avea grija sa nu pateasca nimic.”

 

De cate ori nu ati auzit replicile de mai sus? Poate chiar v-au trecut prin minte la un moment dat. Ceea ce ne dorim sa va transmitem este ca sunt conceptii cum nu se poate mai gresite despre husele pentru smartphone.

“Nu vreau sa schimb aspectul telefonului”

Telefoanele devin tot mai subtiri si mai usoare in zilele noastre. Poate sa para atractiv acest aspect, insa asta nu le face nicidecum mai durabile. A apus demult asa-zisa epoca a telefoanelor „indestructibile” sau care la o cazatura se dezasamblau, se montau la loc si functionau din nou perfect. Prin urmare, masurile de siguranta se impun si husele sunt cea mai buna optiune in acest sens.

Unii ar putea contracara aceasta idee cu faptul ca exista si posibilitatea de a face o asigurare pentru telefon. Sa fim totusi seriosi ... sunt destul de putini cei care sunt dispusi sa plateasca sume de bani in plus pentru asigurarea noului smartphone achizitionat, mai ales daca vorbim de un model high-end pentru care se scot din buzunar chiar si peste 1000 de euro.

„Husa imi face telefonul prea mare / prea greu”

Din nou ... sa fim seriosi! A apus demult vremea acelor telefoane minuscule preferate de marea majoritate. Acum trend-ul e ca din arsenalul de gadget-uri sa faca parte smartphone-urile cu un display cat mai generos – automat dimensiunile vor fi pe masura.

O husa pentru smartphone adauga mult prea putin la greutatea telefonului sau la dimensiunile acestuia. Chiar si asa, ce suna mai bine? Sa ai un plus de protectie, chiar daca telefonul e mai greu sau mai lat, ori sa mergi cu el la reparat dupa prima cazatura, pentru a-i inlocui display-ul, carcasa ori alte componente?

„Sunt o persoana atenta, voi avea grija de telefonul meu”

Cu totii spunem asta, dar inevitabil apar accidentele. Uneori uitam telefonul in acelasi buzunar cu cheile sau alte obiecte ce il zgarie. Alteori suntem imbranciti involuntar si scapam smartphone-ul din mana. Ce legatura mai are atentia in toata aceasta ecuatie?

Accidentele se pot intampla oricui, motiv pentru care alegerea unei huse si a unei folii de protectie mai reduc din riscurile la care sunt supuse aceste gadget-uri inteligente zi de zi.

In plus, chiar si daca posesorul smartphone-ului este foarte atent si printr-un noroc este ferit si de accidente, in timp pe suprafata telefonului apar semnele obisnuite de uzura. Prin contact cu praful apar zgarieturi fine, uneori ciobituri, insa cu ajutorul unei huse aspectul de nou este mentinut pentru o perioada mai indelungata. La urma urmei, e putin probabil ca un utilizator sa ramana cu acelasi smartphone intreaga viata – la un moment dat telefonul va fi vandut si exact semnele de uzura sunt cele care ii scad valoarea.

„Nu vreau sa schimb aspectul telefonului” – partea a doua

Cu acest NU „luat in brate”, exista unii utilizatori de smartphone care vad exact acelasi model la alte persoane. Automat li se pare ca modelele celorlalti arata mai bine si asta se datoreaza tocmai huselor.

Inevitabil apare apoi in minte ideea de a personaliza telefonul dupa bunul plac, fie din punct de vedere al aspectului, fie pentru a-i aduce un plus pe partea de functionalitate. Cu ajutorul huselor aceasta misiune este de asemenea indeplinita.

Lista motivelor pentru care merita sa cumperi o husa pentru smartphone se poate prelungi la nesfarsit. Daca te-am convins totusi pana acum, accepta provocarea noastra - intra pe Stifler.ro si alege-ti husa potrivita pentru smartphone-ul din dotare.

 

Ultimele stiri

  Produsul a fost adăugat în coș