iPhone 8 va fi lansat în trei versiuni, dintre care una cu adevărat spectaculoasă

Noile modele Apple iPhone 8, de 4,7 inchi, 5,5 inchi şi 5,8 inchi, care vor debuta în septembrie, vor avea un ecran extins pe aproape toată suprafaţa frontală, o cameră mai bună şi 3 GB de RAM

Potrivit expertului Timothy Arcuri, de la Cowen and Company, dincolo de memoria mai mare, telefoanele vor include spaţii de stocare între 64 şi 256 GB şi încărcare rapidă, relatează MacRoumors.


GadgetReport.ro relata, recent, că cele trei telefoane vor semăna ca două picături de apă cu modelele Android Samsung Galaxy S8 şi LG G6, având în vedere că designerii de la Apple propun un layout similar telefoanelor cu Android – ecran mare, extins pe toată suprafaţa telefonului şi un buton virtual de Home, care îl va înlocui pe cel fizic. Butonul de TouchID va fi mutat pe spate, la fel ca la Galaxy S8.


iphone 8 iphone-8-gadgetreportApple va lansa două modele cu ecrane LCD, de 4,7 respectiv 5,5 inchi, şi un model premium, de 5,8 inchi, cu ecran OLED.


Lansat la 10 ani distanţă de la primul iPhone, modelul premium iPhone 8, care ar urma să coste peste 1000 de dolari, va avea o carcasă din sticlă, senzor de recunoaştere facială şi încărcare wireless.


Interesant este că, deşi display-ul va fi mai mare, gadgetul nu va depăşi dimensiunile unui smartphone de 4,7 inchi.


În carcasă, Apple va dota telefoanele cu un procesor A11 pe 10 nm. Noile smartphone-uri iPhone 8 vor rula noul sistem de operare iOS 11 care va include, în premieră, facilităţi pentru experienţa VR (realitatea virtuală).


Telefoanele iPhone 8 vor intra pe internet la viteze de 600 Mbps, graţie modemului Intel 7360 LTE. Rămâne un semn mare de întrebare legat de această dotare cât şi despre senzorul de iris .


În privinţa camerelor, noile modele iPhone 8 ar urma să vină cu una de selfie, de 4 MP, şi o alta dual-lens de 16 MP, cu stabilizare optică. Telefoanele vor înregistra şi reda clipuri la rezoluţie 4K.


KGI Securities estimează că Apple va investi masiv în promovarea noii generaţiii de smartphone-uri şi că, astfel, va vinde peste 100 de milioane de iPhone-uri în 2017, dintre care 60% vor fi din modelul premium, cu ecran OLED.

 

[sursa]

Ultimele stiri

  Produsul a fost adăugat în coș