iPhone 8 – lansare amanata pentru noiembrie

 

iPhone 8 urmeaza sa fie lansat in noiembrie, cu 2 luni mai tarziu decat de obicei, unele componente noi fiind greu de fabricat.

 

iPhone 8 va fi lansat cel mai devreme in luna noiembrie de catre compania Apple, conform unor informatii aparute in cursul acestei zile. Acestea nu sunt primele informatii care sugereaza faptul ca lansarea iPhone 8 nu va avea loc in septembrie, asa cum se astepta toata lumea, ci in luna noiembrie, cu aproximativ 2 luni mai tarziu decat in mod normal.

Practic, iPhone 8 nu va intra in productie in august/septembrie, asa cum s-a intamplat in fiecare an pana in prezent, ci abia in octombrie/noiembrie. Din moment ce iPhone 8 va intra in productie atat de tarziu, este cat se poate de clar ca lansarea pana in luna noiembrie este imposibila, deci ar trebui sa fim pregatiti pentru acest lucru.

Motivul lansarii intarziate a iPhone 8 ? Unele componente de ultima generatie au fost comandate special de catre compania Apple pentru terminal si sunt greu de produs. Partenerii companiei Apple nu pot face fata cerintelor celor din Cupertino privind componentele iPhone 8, astfel ca in final vanzarile de terminale iPhone vor fia fectate in 2017.


iPhone 8 – lansare amanata pentru noiembrie


iPhone 7S va fi lansat in septembrie de catre cei de la Apple pentru a avea un produs nou disponibil in acea perioada, insa multa lume il va ignora asteptand dupa lansarea iPhone 8. Ecranul OLED, noul chip A11 produs cu un proces de fabricatie de 11nm, noi module 3D Touch si noile camere 3D reprezinta principalele probleme ale Apple pentru iPhone 8.

Vanzarile totale de terminale iPhone ar putea scadea cu 10/20 de milioane de unitati in 2017 avand in vedere ca lansarea iPhone 8 va fi amanata de catre Apple. Vorbim despre o cifra ce reprezinta pana in 10% din vanzarile totale de terminale iPhone estimate pentru 2017, dar Apple nu are de ales din moment ce vrea sa lanseze un iPhone 8 revolutionar.

Se implinesc deja cateva saptamani de cand tot auzim ca iPhone 8 va fi lansat in noiembrie de catre cei de la Apple, deci planurile Apple incep sa se apropie de finalizare. Din punctul meu de vedere, Apple va avea parte de un esec major anul acesta daca va lansa iPhone 7S intai si iPhone 8 mai apoi, asa ca probabil isi va “motiva” partenerii sa-i indeplineasca toate cerintele.

 


 

 

[sursa]

Ultimele stiri

  Produsul a fost adăugat în coș