iPhone 8 – imbunatatiri pentru difuzoare si rezistenta la apa

 

iPhone 8 va avea un difuzor de putere mai mare integrat de catre Apple, rezistenta la apa urmand a fi imbunatatita deasemenea de companie.

 

iPhone 8 urmeaza sa aduca imbunatatiri serioase pentru unul dintre difuzoarele stereo implementate de catre compania Apple, dar si pentru rezistenta la apa oferita incepand cu iPhone 7. Mai exact, vorbim despre difuzorul de deasupra ecranului iPhone 8, cel care la iPhone 7 reda inclusiv sunetele din cadrul apelurilor, el fiind capabil sa redea si alte sunete.

 

iPhone 8 va pastra doua difuzoare pentru a reda sunetele in format stereo, insa va veni cu imbunatatiri serioase pentru modul in care ascultam totul pe iPhone. Desi nu se stie clar cum va imbunatati Apple acest difuzor, dar exista posibilitatea ca imbunatatirile sa fie pe partea de putere a sunetului care este redat de catre el cand ascultam muzica, sau filme.

 

Apple a surprins pe toata lumea cu includerea unor difuzoare stereo in iPhone 7, iar pentru iPhone 8 va continua seria imbunatatirilor, spre bucuria noastra. Desi iPhone 7 are o putere foarte mare pentru difuzoare, cei de la Apple par sa doreasca mai mult de la produsul lor, asa ca pentru iPhone 8 ne vor permite sa ascultam totul si mai tare decat pana acum.

 

iPhone 8 – imbunatatiri pentru difuzoare si rezistenta la apa

 

Separat de cresterea puterii difuzorului din panoul frontal, iPhone 8 urmeaza sa aiba si o rezistenta mai buna la apa, conform unor informatii aparute ieri. Toate astea, desi iPhone 7 rezista foarte bine la contactul cu apa, chiar la fel de bine ca un smartphone care este certificat sa fie scufundat la adancimi mai mcari si pentru perioade mai lungi de timp.

 

Apple va incerca probabil sa captuseasca mai bine difuzorul iPhone 8 pentru a impiedica patrunderea apei dincolo de el in carcasa, iar asta va presupune si o dificultate mai mare pentru productie. Desi iPhone 8 ar putea fi produs mai greu din cauza difuzorului mai impermeabil, per total vorbim despre o schimbare extrem de benefica pentru noi.

 

Nu stiu cata lume isi dorea ca iPhone 8 sa aiba un difuzor de putere mai mare, dar sunt sigur ca o crestere a rezistentei la apa nu este respinsa de cineva. Acestea fiind spuse, iata ca incetul cu incetul aflam si micile schimbari pe care iPhone 8 le va aduce pentru noi incepand de anul acesta.

 

 

 

[sursa]

Ultimele stiri

  Produsul a fost adăugat în coș