iPhone 8 – dimensiunile si o schimbare urata de design

iPhone 8 are dimensiunile si o schimbare urata de design dezvaluite de catre imagini si o schita furata de catre un angajat al Foxconn.

 

iPhone 8 are astazi parte de o noua confirmare a dimensiunilor alese de catre Apple pentru carcasa, dar si a unei schimbari urate pentru noul sau design. Informatiile ar veni de la persoane care lucreaza pe linia de productie a iPhone 8, iar ele sunt destul de exacte, deci probabil sunt de incredere, mai ales ca terminalul se apropie de intrarea in productie de test.

 

Conform acestor persoane din cadrul companiilor partenere ale Apple, iPhone 8 urmeaza sa aiba o lungime de 143.59m, o latime de 70.94mm si o grosime de 7.57mm. Comparandu-l cu iPhone 7, el va fi cu 6mm mai lung, cu 3mm mai lat si cu 0.4mm mai gros, deci va fi pozitionat de catre compania Apple ca un terminal intermediar intre iPhone 7S si iPhone 7S Plus.

 

Stiam deja ca iPhone 8 este gandit de catre compania Apple ca o solutie pentru cei care vor un ecran de 5.5 inch, dar nu si un smartphone cu dimensiuni foarte mari. iPhone 8 va avea un ecran cu diagonala de 5.8 inch, dar dimensiuni foarte apropiate de cele ale iPhone 7, nu iPhone 7 Plus, asa ca va fi o solutie pentru foarte multi fani ai celor de la Apple.

 

iPhone 8 – dimensiunile si o schimbare urata de design

 

Partea proasta a informatiilor de astazi cu privire la iPhone 8 are la baza faptul ca ele confirma din nou o schimbare urata pentru design-ul noului smartphone. Mai exact, vorbim despre faptul ca panoul frontal al iPhone 8 urmeaza sa aiba o portiune a ecranului dedicata pentru camera frontala si senzorii de proximitate, lumina ambientala, si ce va mai include Apple.

 

Din pacate puteti vedea ca iPhone 8 nu va avea un ecran cu design chiar atat de atractiv daca Apple va decide sa lase acea portiune cu senzor si camera in panoul frontal. Va fi deasemenea destul de ciudat de vazut cum va afisa iOS 11 informatiile pe ecranul iPhone 8 din moment ce exista o “gaura” in ecran care nu poate afisa vreun element al interfetei de utilizator.

 

Partea buna a acestor leak-uri sta totusi in faptul ca nu mai vedem un Touch ID in carcasa iPhone 8, el parand sa fie integrat in ecran de catre cei de la Apple. Desigur ca nimeni nu stie sigur daca iPhone 8 va oferi aceasta tehnologie in ecran, sau carcasa, dar ramane de vazut cu ce ne va mai surprinde compania americana in toamna.

 

 

 

 

[sursa]

Ultimele stiri

  Produsul a fost adăugat în coș