iPhone 7 continuă să fie cel mai popular smartphone în Europa și SUA

Mulți au criticat lipsa de inovație a iPhone 7 comparativ cu modelele anterioare, dar se pare că un număr important de utilizatori sunt foarte încântați.

iPhone 7 nu se diferențiază într-un mod semnificativ de iPhone 6S și iPhone 6 din punctul de vedere al designului. În funcție de husa pe care o folosiți, un număr semnificativ de utilizatori s-ar putea să nu-și dea că este vorba de cea mai nouă creație Apple. Chiar și fără husă, dacă nu este vorba de modelul negru mat sau negru lucios, doar un utilizator de terminale Apple cu experiență poate vedea că iPhone 7 are camera mai mare, iar butonul principal are un cu totul alt feedback la apăsare.


Trecând însă peste detaliile de fond, tot ce am înșirat mai sus contează mai puțin. Important este că s-a vândut ca pâinea caldă, iar un studiu recent postat de Kantar  asociază niște cifre precise acestei performanțe înregistrate de gigantul din Cupertino.


Plictisitor sau nu, iPhone 7 este la această oră cel mai bine vândut smartphone în cele mai importante piețe din lume, SUA, Europa și zona urbană a Chinei. Este important de făcut diferențierea între urbanul și ruralul Chinei, pentru că la sate și în zonele mai puțin dezvoltate economic, majoritatea oamenilor folosesc un Android.


pub Și maşina ta evoluează! Alege oferta Yaris Hybrid și înscrie-te la Test Drive-ul Adevărului.

În contextul în care anul trecut pe vremea asta ne pregăteam să anunțăm o scădere a vânzărilor de iPhone pentru prima oară de la introducerea lor pe piață în 2007, situația pare să se fi remediat la scară largă. Cota de piață a Apple a revenit la gloria de odinioară, iar trendul pare a fi ascendent. Dacă ne referim la iOS ca și platformă instalată pe toate terminalele Apple, iPhone-urile au ajuns să dețină 42% din piața de mobile din SUA, o creștere de 2,9 procente față de anul trecut. În Europa, unde concurența este mai mare decât în Statele Unite, Apple a înregistrat o creștere de la 20,3% la 22,7%.

 

Rămâne să vedem dacă lansarea unui smartphone Apple la 10 după modelul original va reuși să mențină acest momentum înregistrat de compania condusă de Tim Cook.

[sursa]

Ultimele stiri

  Produsul a fost adăugat în coș