iOS 10.3.2 – probleme dupa instalare

iOS 10.3.2 a fost lansat noaptea trecuta de catre compania Apple, noua versiune a sistemului de operare fiind disponibila pentru toate iPhone, iPad si iPod Touch-urile compatibile.

 

Incepand cu iOS 10.3.2 Apple diferentiaza vechile terminale cu chip de 32 biti fata de restul, astfel ca iPhone 5S, iPhone 5C, iPad 4 si iPad Mini 2 au un build diferit, dar nu se stie ce schimbari ofera.

Bun, in legatura cu problemele iOS 10.3.2 dupa instalare, acestea exista intr-o mica masura si afecteaza o parte dintre utilizatorii cu diverse tipuri de iDevice-uri. Pana acum, principala plangere a celor care au instalat iOS 10.3.2 are la baza performantele ce par sa fie inferioare celor oferite de catre iOS 10.3.1, ce inca mai poate fi instalat in dispozitivele noastre.

 

Unii utilizatori reclama faptul ca iOS 10.3.2 le face iPhone, iPad si iPod Touch-urile ceva mai incete decat in mod normal, lucru care era oarecum de asteptat. Fie ca vorbim despre modul in care a fost instalat iOS 10.3.2, schimbari facute pe la setari, sau lipsa de spatiu in terminal, exista oricand sansa ca acest lucru sa apara, independent de modificari facute de catre Apple.

 

iOS 10.3.2 – probleme dupa instalare

 

Partea buna cu lansarea iOS 10.3.2 sta in faptul ca nu exista plangeri privind probleme cu instalarea, sau terminale blocate in timpul acestui proces. In trecut au aparut plangeri de acest gen, dar de aceasta data compania Apple a reusit sa ofere un iOS 10.3.2 care poate fi instalat fara probleme pe toate terminalele care sunt compatibile cu el.

 

 

[sursa]

Ultimele stiri

  Produsul a fost adăugat în coș