Instagram te va lăsa să-ți pui postările ”la păstrare”

 

Atunci când postezi pe Instagram, poți ajunge în momente în care să vrei să scapi de anumite postări, însă doar temporar.

 

Sunt multe motive pentru care ai vrea să ascunzi o postare de pe Instagram. Poate că nu-ți place atât de mult cum arată o anumită imagine, sau poate că ai de-a face cu troli care îți comentează negativ la postare. Ajungi astfel în situații în care ai vrea să retragi o anumită postare, dar parcă n-ai vrea să o ștergi complet. Într-un astfel de caz, ar fi nevoie să o iei de la zero atunci când faci din nou postarea.

 

 

Se pare că lucrurile se schimbă, însă, iar în viitorul destul de apropiat am putea avea de-a face cu o funcție destul de utilă pentru ascunderea postărilor. Cei de la TechCrunch, citați și de ubergizmo.com, ne arată că Matt Navarra a descoperit o funcție nouă în cadrul aplicației. Așa cum se poate vedea și în screenshot-ul de mai sus, se pare că Instagram testează o funcție de arhivare, prin intermediul căreia utilizatorii vor avea posibilitatea de a pune la păstrare anumite postări, în loc să le șteargă complet.

 

Arhivarea unei fotografii postate pe Instagram nu o va șterge de pe contul tău, dar fanii tăi nu vor putea să o mai vadă, cât timp aceasta este ”pusă bine”. Oricând ai nevoie, însă, vei putea să scoți postarea din arhivă, iar aceasta va apărea pe cont când e gata să vadă lumina zilei.

 

Cei de la Instagram au confirmat faptul că o astfel de funcție se află în teste, însă nu au specificat și dacă aceasta va fi implementată sau nu în cadrul aplicației.

[sursa]

Ultimele stiri

  Produsul a fost adăugat în coș