Instagram a lansat cea mai tare functie noua

 

 

Instagram a lansat in cursul noptii trecute o noua functie pe care utilizatorii o asteapta de ani si ani de zile, mai exact una care permite publicarea de poze prin website. Da, ati citit bine, cei de la Instagram ne vor permite in sfarsit sa publicam poze in cadrul retelei direct de pe website, fie ca il accesam iPhone, iPad, sau orice alt terminal mobil.

Cei de la Instagram sustin ca schimbarea are menirea de a simplifica interactiunea utilizatorilor cu reteaua, dar si de a creste rata de utilizare a ei, in special din tarile aflate in curs de dezvoltare. Practic, acum oricine are un cont Instagram va putea publica poze in cadrul retelei fara a mai descarca aplicatia in vreun terminal mobil, ci folosind direct versiunea mobila a website-ului.

Cand accesati versiunea mobila a website-ului Instagram, veti vedea in partea de jos a sa o iconita a unei camere, exact precum in aplicatia pentru terminalele mobile. Apasand acea iconita veti deschide meniul de optiuni pentru a incarca poze disponibile in terminalele voastre, ele fiind mai apoi afisate automat in contul vostru Instagram, disponibil pentru oricine doriti.

Desi utilizarea website-ului Instagram pentru a incarca poze in retea este o versiune mai simpla a folosirii retelei, nu veti avea parte de aceleasi optiuni pentru editarea pozelor. Acest lucru este perfect normal, dar daca doriti sa incarcati rapid o poza fara sa aveti mari batai de cap, acum puteti folosi si versiunea mobila a website-ului Instagram pentru asta.

 

 

 

[sursa]

Ultimele stiri

  Produsul a fost adăugat în coș