Huse si accesorii – ce riscuri si cheltuieli te ajuta sa eviti

 

Probabil nu mai este necesar sa subliniem importanta huselor si accesoriilor pentru smartphone-uri. Acestea ajuta pe oricine sa isi defineasca stilul, sa infrumuseteze si sa personalizeze telefonul folosit zilnic, ori sa ii adauge functionalitati suplimentare.

Dincolo de aceste detalii ce tin de preferinte personale insa, merita mentionate riscurile si cheltuielile suplimentare pe care accesorizarea smartphone-ului reuseste sa le tina la distanta - va prezentam pe scurt cateva dintre acestea.

 

Riscuri evitate prin accesorizare corespunzatoare

E de la sine inteleasa misiunea de protectie indeplinita cu succes de gama de huse si accesorii disponibile in cadrul magazinului online Stifler.ro. Ce riscuri sunt insa evitate cu ajutorul acestora?

1) Risc de accidente – evitat cu ajutorul huselor de protectie

Oricat ai fi de atent, tot scapi la un moment dat telefonul din mana. Tot se va intampla uneori sa intre in contact cu lichide sau cu obiecte ce il pot zgaria. Husele au exact acest rol: de a preveni sau minimiza aceste riscuri.

2) Risc de spargere a display-ului – evitat cu ajutorul unei folii de protectie

Cea mai sensibila parte a unui smartphone – display-ul – trebuie protejata corespunzator. Sticla se poate sparge foarte usor, ori se poate zgaria capatand un aspect inestetic. In cazuri mai grave nu este afectata doar sticla, ci si touchscreen-ul. Foliile de protectie reusesc sa tina la distanta asemenea situatii, in masura in care si utilizatorul de smartphone isi asuma misiunea de a le alege pe cele mai potrivite.

3) Risc de a ramane fara baterie in momente importante

Cablurile de date si de incarcare nu rezista foarte bine la uzura. Deseori se strica si la fel de des se intampla acest lucru in momente de maxima importanta, cand ai cea mai mare nevoie de telefon. Exista tot timpul alternative, totusi. Chiar in oferta Stifler.ro veti gasi asemenea produse cu un design inovativ, concepute intocmai pentru a rezista o perioada mai indelungata.

 

Ce cheltuieli eviti daca alegi produsele Stifler?

Lista riscurilor minimizate poate continua, insa pentru a sublinia ideea iata si cateva cheltuieli (unele chiar usturatoare) ce pot fi evitate cu ajutorul produselor din catalogul nostru online.

1) Cheltuiala cu inlocuirea display-ului

Poate fi vorba de o suma destul de insemnata, cel putin pentru modele de telefoane de generatie noua. Nu e prea placut atunci cand platesti cateva salarii minime pe economie pe un telefon lansat recent si in scurt timp mai trebuie sa investesti inca un sfert din suma pentru inlocuirea display-ului spart dintr-o neatentie. Folia de protectie sau o husa/carcasa in care investesti cateva zeci de lei te pot scuti astfel de cateva sute sau chiar peste 1000 de lei cheltuiti pe reparatia/inlocuirea display-ului.

2) Cheltuiala cu inlocuirea carcasei/componentelor

Poate fi destul de frustrant ca in urma unui accident telefonul sa nu mai poata fi utilizat corespunzator. Reparatia difuzorului, inlocuirea carcasei, a antenei gsm sau a diverselor porturi te pot face sa scoti din buzunar sume destul de consistente, in special daca vorbim despre un model de telefon aparut in urma cu maxim 1 an. De ce sa nu eviti aceste cheltuieli, achizitionand o husa si o folie de protectie?

Spus pe scurt, alegerea produselor Stifler te poate scuti de riscuri si cheltuieli neprevazute. Asigura-ti smartphone-ul din toate punctele de vedere, personalizeaza-l conform cu propriile tale preferinte.

Alege din gama noastra de produse si vei mai avea un beneficiu: vei pastra valoarea smartphone-ului neschimbata, protejandu-l de semnele de uzura usoara – in acest fel vei obtine si un pret mai bun in momentul in care te vei hotari sa il vinzi.

 

Ultimele stiri

  Produsul a fost adăugat în coș