Husa 3 in 1 Luxury si 3 motive sa o alegi

Husa 3 in 1 Luxury si 3 motive sa o alegi

 

Pentru cei care detin un smartphone de marca Samsung optiunile de huse pe care vi le punem la dispozitie sunt numeroase. Astazi ne oprim la categoria husei de tip 3 in 1, Luxury, potrivita pentru Galaxy S7 Edge. O astfel de husa este disponibila si pentru alte tipuri de telefon, pentru J5, S6, A5, pentru Huawei etc.

De ce husa 3 in 1? Pentru ca este complexa, eleganta si in egala masura pastreaza tonul cerintelor de actualitate, adica nu este groasa si nu incomodeaza la folosire. Iata, in detaliu, de ce va recomandam aceasta husa, pe langa faptul ca si-a castigat deja popularitate in randul utilizatorilor.

Rezistenta si durabila

O husa de calitate trebuie sa fie realizata din materiale durabile, care isi dovedesc rezistenta la socuri, pentru ca de altfel nu are cum sa demonstreze calitatile si scopul pentru care a fost creata. In cazul husei 3 in 1 Luxury, combinatia intre policarbonat si poliuretan termoplastic reprezinta punctul forte ce asigura protectia telefonului. Sunt materiale de top, recunoscute pentru caracteristicile lor.

Aspect interesant, design atractiv

In note simple, dar de efect, husa 3 in 1 Luxury se defineste prin finete si detalii. Un mic contrast chiar si de textura este realizat de linia lucioasa, cea care accentueaza marginile husei, implicit ale telefonului. Mai multa protectie oferita acestor zone, cand din cauza cazaturilor canturile sunt cele mai expuse de regula, husa aceasta se preocupa si de acest aspect.

Un alt element interesant este faptul ca pentru butoanele laterale nu ofera un decupaj, ci de asemenea protectie, acoperindu-le, insa permitand in continuare ca acestea sa fie perfect functionale. Astfel se intregeste imaginea, conturandu-se mai degraba continuitate de design.

Pentru restul porturilor, husa ofera decupaje specifice, asa cum era de asteptat, incadreaza camera perfect si ofera un stil practic al modului in care husa protejeaza si infrumuseteaza telefonul.

Varietate de culoare

Husa 3 in 1 Luxury se dedica unei clase extinse de utilizatori. Poate fi vorba de cei de categorie adolescentina, caz in care nuantele intense si vibrante sunt alese; la polul opus, cei care activeaza poate in domeniul business vor dori ca telefonul sa nu iasa in evidenta prin aspectul cromatic, caz in care husa poate fi aleasa in tonuri mai sobre de gri sau negru.

Varietatea de culoare este cea care face ca imaginea smartphone-ului sa fie una versatila. In cadrul paginii noastre, la stifler.ro, sunt puse la dispozitie culorile, impreuna cu specificatia de stoc.

Alte huse de tip 3 in 1

In cadrul paginii noastre punem la dispozitie acelasi tip de husa, insa potrivita pentru diverse alte tipuri de telefoane, asa cum mentionam si la inceput. Trebuie spus ca aparte de diferenta tipului de telefon potrivit pentru aceasta husa, nimic altceva nu se schimba. Astfel, se mentine acelasi stil, cu linia contrastanta, lucioasa, aurie sau argintie.

In varianta mai complexa a acestei huse exista si prezenta unui inel. Acesta nu are numai rol decorativ, ci este si practic intr-o oarecare masura. Este cazul husei 3 in 1 Luxury pentru Galaxy S8 Plus. Inelul din dotare va permite utilizatorului sa tina telefonul in mana avand un plus de siguranta ca nu il va scapa. Un soi de sistem de sustinere, acest inel este mai cu seama dotarea necesara pentru cei activi, multifunctionali, neatenti din fire.

Din punct de vedere al structurii sale, cunoaste o diferenta cand vine vorba de husa potrivita pentru iPhone. In acest caz, decupajul specific pentru camera inseamna un contur auriu, permitand si ca logo-ul de pe spate sa iasa in evidenta.

 

Husa 3 in 1 Luxury este disponibila la stifler.ro la pret redus. Nu rata oferta!

 

Ultimele stiri

  Produsul a fost adăugat în coș