Huawei P10 placat cu aur de 24k există şi costă mult, foarte mult

Huawei P10 este unul dintre cele mai mediatizate smartphone-uri la ora actuală la nivel global, iar compania Legend din Finlanda doreşte să profite de acest aspect şi lansează o ediţiei foarte limitată de Huawei P10 placat cu aur de 24k. Spun foarte limitată pentru că vor fi realizate doar 8 astfel de unităţi speciale.

Fiecare din cele 8 smartphone-uri vor fi îmbrăcate în aur de 24k, vor avea placate şi un dragon tot din aur de 24k, iar ochii dragonului vor fi formaţi din două diamante mici de culoare roşie. Clienţii vor primi şi o husă fabricată dintr-o piele exotică (crocodil, şarpe etc) la alegere, iar cutia de retail va fi construită din lemn. Preţul în această configuraţie este de 2690 euro (include TVA), însă în funcţie de dorinţele fiecărui client, telefonul poate fi modificat la cerere.

Legend oferă transport gratuit oriunde în lume, deci dacă vă doriţi un Huawei P10 unicat puteţi arunca un ochi pe site-ul companiei finlandeze.

Dacă sunteţi interesaţi de un Huawei P10 clasic, smartphone-ul poate fi precomandat în România la preţul de 2599 lei, iar ca bonus veţi primi gratuit brăţara inteligentă Huawei Fitband B19 în valoare de 699 lei.


[sursa]

Ultimele stiri

  Produsul a fost adăugat în coș