Huawei P10 are o camera mai buna decat iPhone 7

Huawei P10 are o camera mai buna decat cea a iPhone 7, conform unui test facut de catre expertii de la DxOMark in cursul zilelor trecute.

 

Huawei P10 are o camera mai buna decat iPhone 7 conform expertilor de la DxOMark, care au avut ocazia de a testa noul smartphone inaintea lansarii oficiale. Vorbim despre o echipa de experti recunoscuta la nivel global, acestia sustinand ca Huawei P10 are o camera mai buna decat cea a iPhone 7, desi primele poze facute cu el sugereaza ceva complet diferit.

 

Conform celor de la DxOMark, Huawei P10 obtine 87 de puncte in testul privind inregistrarea de poze si clipuri video, cu 1 mai mult decat iPhone 7. In testul pentru inregistrarea de poze, Huawei P10 obtine 88 de puncte, deci mai mult decat scorul general, iar asta conform celor care au testat noul smartphone inainte ca el sa ajunga la clientii din intreaga lume.

 

Conform celor de la DxOMark, Huawei P10 are o camera de 13 megapixeli care poate inregistra poze cu expunere buna in orice conditii, chiar si cand lumina este slaba. Mai mult decat atat, camera Huawei P10 poate reda foarte exact culorile, inclusiv balanta de alb, detaliile si textura imaginilor fiind neasteptat de bune pentru un smartphone.

 


Huawei P10 are o camera mai buna decat iPhone 7

 

Mai mult decat atat, Huawei P10 are o focalizare extrem de rapida si exacta, inregistrarea pozelor fiind extrem de rapida, chiar si in cazul in care sunt inregistrate poze multiple. Practic, DxOMark sustine ca Huawei P10 are o camera duala foarte buna, ea fiind formata dintr-un senzor de 13 megapixeli, plus un senzor monocrom de 20 de megapixeli.

 

Obtinand acest scor, Huawei P10 este inferior Google Pixe, sau Samsung Galaxy S7, insa peste iPhone 7, iar asta ramane de vazut dupa lansarea sa. Din primele poze publicate pe internet, se pare ca Huawei P10 are o camera mai slaba decat cea a iPhone 7, insa desigur ca ramane de vazut ce vor mai spune si alte teste pentru ea.

 

“With an overall DxOMark Mobile Score of 87, the Huawei P10 is up there as one of the best smartphones ever tested by DxOMark for photography enthusiasts. For stills, its Photo sub-score of 88 is excellent, thanks to generally good exposures in all conditions, including extreme low light, and good color rendering with accurate white balance. Detail and texture preservation is also very good, producing some of the sharpest results we’ve seen, and the P10’s autofocus is fast, accurate, and repeatable in both trigger and auto mode.”

 

Ramane sa vedem si detaliile testului celor de la DxOMark, ei evitand deocamdata sa publice un review pentru camera Huawei P10, insa el va aparea curand, probabil. Acestea fiind spuse, voi ce parere aveti despre acest scor obtinut de camera Huawei P10, avand in vedere dovezile existente pana acum.

[sursa]

Ultimele stiri

  Produsul a fost adăugat în coș