Facebook Messenger va avea butoane de like, dislike si reactii

Compania Facebook a inceput sa testeze pentru Facebook Messenger o schimbare menita sa convinga utilizatorii sa foloseasca mai activ aplicatia in comparatie cu altele. Mai exact, Facebook Messenger urmeaza sa aiba integrate butoane pentru like, dislike si reactii, ideea fiind introdusa de catre compania Apple in aplicatia Messages anul trecut.


Deocamdata doar unii utilizatori ai Facebook Messenger au asemenea optiuni disponibile in aplicatie, compania americana oferindu-le pentru un numar restrans de persoane. In baza noii functii, utilizatorii vor putea reactiona la mesajele pe care interlocutorii lor le trimit, iar asta pentru a le aprecia, sau nu, mesajele trimise in diverse momente.


Toate tipurile de reactii pe care Facebook Messenger le va oferi sunt deja disponibile in aplicatia Facebook de mai bine de un an de zile, exceptie facand butonul dislike. Desi au existat zvonuri ca Facebook va implementa un buton dislike pentru postari, acesta nu a mai venit, dar Facebook Messenger l-ar putea oferi pentru noi in viitorul apropiat.


Facebook Messenger va avea butoane de like, dislike si reactii


Daca in reteaua Facebook butonul Dislike nu si-ar fi gasit o “casa”, cei de la Facebook sunt de parere ca el ar fi perfect pentru Facebook Messenger. Compania considera ca butonul dislike le-a permite utilizatorilor sa-si exprime parerea negativa cu privire la anumite mesaje trimise de catre interlocutorii converstiilor din Facebook Messenger.

Folosirea butonului pentru like, dislike si reactii din Facebook Messenger este foarte simpla, apasarea in dreptul sau afisand toate optiunile disponibile. In grupuri, Facebook Messenger va afisa si numarul total de reactii pe care mesajele le au, astfel ca veti vedea cat de popular, sau nepopular este un anumit mesaj publicat acolo.


“We’re always testing ways to make Messenger more fun and engaging. This is a small test where we enable people to share an emoji that best represents their feelings on a message. That means not everyone has access now, but if people enjoy it, Messenger Reactions could roll out to all users.”


Cei de la Facebook au recunoscut faptul ca testeaza noua functie pentru Facebook Messenger, insa confirma ca nu se stie deocamdata cand va fi oferita oficial. In general, Facebook testeaza timp de cateva luni functii noi pentru Facebook messenger, sau alte produse, si le lanseaza abia cand sunt 100% pregatite pentru utilizare la scara larga.


 

[sursa]

Ultimele stiri

  Produsul a fost adăugat în coș