Facebook lanseaza Live 360 pentru toata lumea

 

Facebook a anuntat astazi lansarea functiei Live 360 pentru toti utilizatorii din lumea intreaga, in tandem cu lansarea Samsung Gear 360. Samsung si Facebook s-au coordonat, cel mai probabil, pentru a lansa functia si camera in aceeasi zi, avand in vedere ca Samsung a pus foarte mare accent pe noua sa camera care inregistreaza clipuri video 4K la 360 de grade.

Pana acum cei de la Facebook le-au permis doar unui numar restrans de utilizatori sa faca transmisiuni in direct folosind camere capabile sa inregistreze video la 360 de grade. Incepand de astazi toata lumea are acces la aceasta platforma, singura conditie fiind ca utilizatorii sa aiba un gadget compatibil sa inregistreze clipuri video live la 360 de grade.

Spre deosebire de transmisiunile Facebook Live standard, cele la 360 de grade le vor oferi utilizatorilor posibilitatea de a vedea totul in jurul celui care transmite. Aceasta schimbare imbunatateste semnificativ experienta utilizatorilor, care pot vedea inclusiv persoana, sau persoanele, care fac transmisiunile video live prin Facebook pentru lumea intreaga.

Ca mai totul de pe Facebook, platforma pentru transmisiuni live la 360 de grade este disponibila gratuit pentru toti cei interesati, asa ca nu trebuie platit ceva pentru beneficiu. Acestea fiind spuse, daca va veti hotara sa cumparati Samsung Gear 360, atunci veti putea face transmisiuni video live, chiar si 4K, la 360 de grade, de oriunde doriti.


[sursa]

Ultimele stiri

  Produsul a fost adăugat în coș