Eye – carcasa iPhone 7 cu smartphone Android

Eye este o noua carcasa pentru iPhone 7 care cauta finantare in vederea lansarii pe pietele globale, ea fiind creata in ideea de a le oferi utilizatorilor iOS posibilitatea de a experimenta Android. Dupa cum puteti vedea in clipul video de mai jos, carcasa are practic un smartphone Android integrat pentru a permite utilizarea sistemului de operare.

Eye este o noua carcasa pentru iPhone 7 care cauta finantare in vederea lansarii pe pietele globale, ea fiind creata in ideea de a le oferi utilizatorilor iOS posibilitatea de a experimenta Android. Dupa cum puteti vedea in clipul video de mai jos, carcasa are practic un smartphone Android integrat pentru a permite utilizarea sistemului de operare. Compatibila cu iPhone 7, iPhone 6 si iPhone 6S, carcasa are integrat un ecran AMOLED de 5 inch, cu rezolutie 1920 x 1080 pixeli, slot dual-SIM, o baterie de 2800 mAh, incarcare wireless, NFC si card SD. Mai mult decat atat, ea are in port audio de 3.5mm pentru a asculta muzica si foloseste camera principa a iPhone 7 pentru a inregistra poze de calitate foarte buna.

Carcasa Eye se poate interconecta si cu iPhone 7 pentru a transfera fisiere prin intermediul portului Lightning, deci poate fi utilizata ca un mediu extern de stocare. Partea interesanta este ca bateria de 2800 mAh din Eye este capabila nu doar sa sustina smartphone-ul Android, ci sa si incarce terminalul vostru iPhone 7, la nevoie.

Problema, dupa cum puteti vedea in clipul video de mai jos, sta totusi in faptul ca Android-ul ruleaza foarte greu pe hardware-ul inclus. Creatorii Eye nu spun ce fel de hardware are carcasa, insa ea ruleaza Android 7.1 si o face extrem de greu, as aca vorbim probabil despre componente care ofera performante foarte slabe pentru carcasa.
Carcasa Eye a adunat deja banii necesari pentru a fi finantata, adica 100.000 de dolari, asa ca in curand vom vedea terminale iPhone 7 care o au aplicata.


 

[sursa]

Ultimele stiri

  Produsul a fost adăugat în coș