Din ce sunt realizate husele pentru smartphone si ce avantaje ofera fiecare material?

 

Din ce sunt realizate husele pentru smartphone si ce avantaje ofera fiecare material?

Clasa de optiuni atunci cand vine vorba despre huse smartphone este una foarte diversificata si asta nu doar din punct de vedere al modelelor disponibile, al culorilor sau al tipului de huse, ci si atunci cand vine vorba despre materialele din care sunt confectionate.

Poate fi vorba despre huse aderente sau nedede, dure sau moi, din materiale cu aspect lucios sau mat. Alegerea husei tine doar de preferintele utilizatorului. Va prezentam in randurile urmatoare principalele tipuri de materiale din care sunt realizate husele, pentru a avea la dispozitie toate informatiile necesare atunci cand veti lua decizia sa cumparati un asemenea accesoriu.

Huse din plastic – utile, practice si accesibile

Este probabil unul dintre cele mai intalnite materiale utilizate in fabricarea huselor smartphone. Denumirea generica de „plastic” se refera insa la diverse forme de policarbonat, polipropilen sau poliuretan.

Policarbonat – tip de plastic de duritate ridicata, care ofera rezistenta sporita la socuri, cazaturi si lovituri; husele din acest material sunt ideale pentru smartphone-urile moderne, de generatie noua.

Polipropilen – un tip de plastic destul de maleabil, ce permite realizarea unor modele de huse foarte diversificate; dur si rigid, acest material este ideal pentru a securiza aceste gadgeturi inteligente.

Poliuretan – este un tip de plastic ce se poate prezenta fie sub forma dura, fie avand o consistenta mai moale si ofera smartphone-urilor protectie eficienta la socuri si cazaturi.

Huse din fibra de carbon

Acest material complex este obtinut dintr-un mix de chimicale. Husele din fibra de carbon ofera telefoanelor inteligente un plus de protectie, fara a le adauga prea mult la greutatea totala. Fibra de carbon este un material rezistent dar si foarte usor, care reuseste sa completeze ideal smartphone-ul si din punct de vedere estetic, prin textura sa deosebita.

Husele din piele – pentru un stil elegant

Husele realizate din piele reprezinta clasa de lux atunci cand vine vorba despre accesorii pentru protectia telefoanelor inteligente. Pe langa faptul ca o husa din piele este moale si durabila in acelasi timp, reusind sa amortizeze socurile ce pot afecta carcasa sau display-ul smartphone-ului, acestea ofera si un plus de stil gadget-ului.

Cu o husa din piele orice telefon capata un stil mai elegant, se poate asorta mult mai bine la o tinuta office sau business, completand cu succes stilul posesorului.

Huse din cauciuc sau silicon

Aceste materiale se numara printre cele mai populare si reprezinta clasa de huse minimaliste sau – de ce nu – categoria celor ce pot fi personalizate cel mai usor. Sunt disponibile intr-o gama variata de culori, pot avea si diverse imprimeuri si garanteaza smartphone-ului protectia necesara.

Pe de alta parte, cauciucul si siliconul sunt materiale moi, placute la atingere si ofera aderenta sporita indiferent de tipul de suprafata pe care este asezat telefonul. Cu o asemenea husa riscul de alunecare este considerabil redus.

Huse smartphone metalice

Sunt printre cele mai eficiente huse, care feresc smartphone-ul din dotare de zgarieturi si efecte mult mai grave ale cazaturilor si loviturilor. Pot avea design-uri diverse, insa printre cele mai cautate sunt husele de tip carcasa.

Simple, din metal rezistent, sau cu diverse accesorii si incrustatii, aceste huse reusesc de asemenea sa ofere un look aparte telefonului. De regula sunt subtiri, pentru a nu incarca smartphone-ul din punct de vedere vizual, insa ofera protectie sporita.

Acum ca ai aflat ce caracteristici are fiecare material din care sunt realizate husele, intra pe Stifler.ro si alege-ti modelul preferat!

 

Ultimele stiri

  Produsul a fost adăugat în coș