Despre husele 360 – de ce sunt o alegere buna pentru protectia smartphone-ului

 


Despre husele 360 – de ce sunt o alegere buna pentru protectia smartphone-ului

Fiecare dintre noi isi doreste protectie maxima pentru smartphone. Accidentele pot avea loc oricand si cum preventia este mai buna decat tratamentul, sunt mai mult decat recomandate husele si foliile care feresc telefonul inteligent de actiunea daunatoare a factorilor externi sau a socurilor.

Ca solutie avantajoasa atunci cand vine vorba de protejarea telefonului, va propunem gama de huse 360. Sa vedem de ce o asemenea varianta poate fi mai indicata decat alte tipuri de huse.

 

1. Protectie 360

Aceasta husa de tip carcasa acopera telefonul in totalitate, oferindu-i asa-numita protectie 360. Inclusiv ecranul este protejat, intrucat la achizitia unei asemenea huse de pe stifler.ro va vom oferi si o folie de protectie pentru display.

In destul de multe cazuri, se intampla accidente nedorite:

- telefonul este scapat si display-ul este fisurat;

- in contact cu o suprafata dura, display-ul “supravietuieste”, insa se zgarie sau fisureaza carcasa (la spate, laterale sau colturi).

In oricare din aceste situatii exista posibilitatea ca functionalitatea telefonului sa nu fie afectata. Aspectul are insa de suferit, prin urmare alegerea unei huse care sa ofere protectie completa este cu siguranta indicata. Verifica gama noastra de huse 360 si alege-o pe cea potrivita pentru telefonul tau.

 

2. Design profesional si potrivire perfecta

Husele 360 sunt concepute pentru a se potrivi perfect pe corpul telefonului, asigurandu-i protectie sporita impotriva prafului, socurilor si umiditatii. Impreuna cu o folie pentru display, se formeaza acel mix ideal care asigura utilizatorul ca aspectul de nou al smartphone-ului va fi pastrat pentru o perioada mai indelungata.

Sunt subtiri si usoare, motiv pentru care husele 360 reprezinta o optiune avantajoasa de a schimba aspectul telefonului, protejandu-l in acelasi timp.

 

3. Materiale de calitate ce ofera un plus de rezistenta si avantaje multiple

Aceste huse sunt realizate din policarbonat, un material durabil, care ofera si alte cateva proprietati telefonului accesorizat cu o asemenea husa:

- Anti alunecare – prin textura materialului husei, telefonul nu va mai aluneca atat de usor de pe diverse suprafete;

- Anti amprenta – aceeasi textura a materialului previne pastrarea deranjanta a amprentelor pe suprafata telefonului;

- Anti praf si anti zgarieturi – avand in vedere faptul ca husa este de tip carcasa, smartphone-ul va fi mult mai bine protejat de actiunea factorilor externi, de praf si zgarieturi.

 

4. Acces facil la butoane si porturi

Desi multi sunt de parere ca husele de tip carcasa ingreuneaza accesul la butoanele telefonului ori la porturi si mufe ale acestuia, acest lucru este departe de adevar.

Dupa cum se poate observa si din imaginile de pe site, husele 360 protejeaza butoanele laterale si frontale, fara a le afecta in niciun fel functionalitatea. De asemenea, zonele porturilor sunt precis conturate, intocmai pentru a facilita accesul cablurilor de incarcare, de date, a mufei pentru casti etc.

Cu accent pe nevoia de protectie a telefonului, dar pastrand in acelasi timp si un design placut, husele 360 reprezinta cu siguranta o optiune avantajoasa pentru orice posesor de smartphone. Atunci cand o asemenea husa vine la pachet si cu o folie de protectie, se obtine reteta ideala pentru ca aspectul si functionalitatea telefonului sa se pastreze intacte.

Accesati categoria de huse 360 de pe stifler.ro pentru a o alege pe cea care va reprezinta!

 

 

Ultimele stiri

  Produsul a fost adăugat în coș