Cum sa economisesti baterie in timp ce joci Pokemon GO?

În cazul în care nu ai trăiești într-o peșteră, mai mult ca sigur ai auzit și tu despre fenomenul Pokémon Go ce s-a răspândit deja pe tot globul în ultimele 3 săptămâni. Conceptul de realitate virtuală a jocului este destul de simplu, jucătorii folosindu-și GPS-ul și camera smartphone-urilor lor pentru a călători de-a lungul realității virtuale” cu scopul de a căuta Pokémoni și de a-i prinde, antrena și utiliza în lupte. Cu peste 75 de milioane de descărcări, Pokémon Go a devenit una dintre cele mai utilizate aplicații din istorie (și una dintre principalele cauze atunci când vine vorba despre descărcarea bateriei!)

După cum am menționat mai înainte, jocul se bazează pe anumite facilități ce sunt încorporate standard în marea majoritate a smartphone-urilor – camera, GPS, antena celulară și accelerometru. Fără a exista vreo îndoială, Pokémon Go va fi unul dintre principalele cauze ale descărcării bateriei iPhone-ului tău. Există anumite sfaturi și trucuri generale pe care le vei putea citi aici, fiind încorporate în acest articol, fiindu-ți de folos în cazul în care îți dorești să economisești durata de viața a bateriei telefonului tău. Dar cu un joc ca Pokémon Go, aceste ajustări nu pot avea ca rezultat final acea energie în plus pe care o cauți.
Câteva sfaturi și trucuri ce au ca scop economisirea duratei de viață a bateriei telefonului tău în timp ce te joci includ următoarele:

  1.            Pornirea modului de “salvare” a bateriei (battery save mode). Această opțiune poate fi modificată în urma accesării butonului de Setări.
  2.            Descară hărțile pentru modul offline. Pokémon Go se folosește de Google Maps pentru a extrage date în telefonul tău în timp ce te plimbi și te joci. Din moment ce îți vei descărca din timp hărțile orașului, vei avea posibilitatea  de a economisi o cantitate semnificativă de energie, având în vedere că nu vei fi nevoit să utilizezi aplicația Google Maps în timp ce te joci.
  3.            Prinde Pokémonii fără să mai folosești modul AR. Această funcție utilizează camera foto pentru a transpune creaturile într-un mediu “real”. Ai posibilitatea de a o dezactiva după momentul capturii prin oprirea comutatorului AR (augument reality) ce este aflat în colțul de sus – dreapta.
  4.            Nu exagera cu joaca. Bateria telefonului tău poate fi afectată în funcție de obiceiurile de joacă pe care le ai. De exemplu, dacă prinzi mai puțini pokémoni, dacă te oprești la cât mai puține săli de sport (Poké gym) și dacă eviți anumite stopuri (Poké stops), cu siguranță vei reuși să economisești o mulțime de energie.

 

Acestea ar fi doar câteva din grozavele modalități prin intermediul cărora vei putea să economisești câteva zeci de minute esențiale pentru timpul tău de joc. Cu toate acestea, pentru cei mai mulți Pokémasteri nu este de ajuns. Totuși, mai există o soluție fenomenală ce a început să ia amploare în ultimul timp. Husa Baterie 2 este cea mai subțire husă ce are o baterie de rezervă încorporată, având capacitatea de a-ți prelungi durata de joacă cu până la 2 ore! (Pokémon Go va descărca un iPhone 6s încărcat complet în doar 2 ore și 10 miniute). Folosind această husă, nu doar că îți vei proteja telefonul împotriva eventualelor avarii, dar ți-l vei și putea încărca prin intermediul portului lateral, folosind orice cablu de transfer de date/încărcat. Fără a-ți îngreuna telefonul, această husă poate fi exact acel lucru de care ai nevoie pentru a-i prinde pe toți!

Ultimele stiri

  Produsul a fost adăugat în coș